Botas znovuvzkříšení

Autor: Módní Blog

Znovuobjevený hit Botas Janu Klossovi a Jakubu Koroušovi z VŠUP se minulý rok povedl kousek, o kterém sní každý mladý designér – nové „botasky“, původně navržené jen jako školní projekt, se…

Znovuobjevený hit Botas

Janu Klossovi a Jakubu Koroušovi z VŠUP se minulý rok povedl kousek, o kterém sní každý mladý designér – nové „botasky“, původně navržené jen jako školní projekt, se zalíbily pánům ve firmě Botas a co víc, po uvedení na trh se staly doslova hitem. Historie známého modelu sahá (jak napovídá jejich název) do roku 1966 a od té doby si boty drží svou fanouškovskou základnu. Moderní a svěží verze mladých designérů pokračuje v úspěšnosti předešlých modelů a dokonce posbírala několik ocenění i na evropské scéně.

Do jara s novou kolekcí od Botas

Počátkem dubna odstartovala další epizoda ze seriálu Botas Classic 66 – světlo světa spatřila nová kolekce navazující na loňský model. Moderní mladistvý vzhled zůstává, jen se mění barevné kombinace, a tak jedinou skutečně výraznou změnou oproti modelu roku 2009 je podrážka. Podešev už není tvořena dezénem z opakovaného nápisu Botas, ale kombinací nápisu s proužky. To má zabránit rychlému sešlapání, které bylo častým problémem u předešlé verze.

Z Botasek si vybere každý

Jsi rád středem pozornosti? Nebo nedáš dopustit na běžnější barvy? Ať už tak či onak, z modelů Botas nové kolekce si zaručeně vybereš. Pro milovníky křiklavých barev se nabízí například varianty Insane či Sad Clown – ty botasky naštěstí nepůsobí vůbec smutně. Mezi uhlazenější modely se pak řadí Urban Green nebo Earth People. Chybou by bylo přehlédnout variantu Dark Side, černou eleganci s inovací v podobě rafinované rudé linky nad podrážkou. Pokud patříš mezi vyznavače moderní stylové obuvi, určitě si v nabídce Botas Classic 66 najdeš svého favorita – jen měj na paměti, že koupě páru těchto stylových bot ulehčí tvé peněžence o 1599kč.