Recenze Zoot.cz a reálné zkušenosti s nákupem

Je to již 15 let, kdy v České republice vznikla společnost Delta a.s. Avšak již v roce 2009 se tato společnost přejmenovala na Brands4Friends a.s. Současný název, tedyZoot.cz, společnost získala až později. I když začátky této firmy nebyly zrovna jednoduché a prvotní koncepty nebyly příliš úspěšné, v dnešní době se internetový obchod Zoot.cz považuje za jeden z nejvyhledávanějších a nejpoužívanějších v České republice. A právě proto vám v tuto chvíli přinášíme podrobné informace a potřebné rady týkající se nákupu na tomto e-shopu. 
  • Celkové hodnocení: 93 %
  • Přehlednost stránek: 92 %
  • Nabídka zboží: 90 %
  • Rychlost dodání: 95 %
  • Zákaznický servis: 95 %
  • [+] Prodloužená lhůta 60 dnů na vrácení zboží zdarma
  • [+] Doprava zdarma při nákupu nad 1199 Kč
  • [+] Možnost využít síť výdejen Zoot
  • [+] Proklientský přístup
  • [−] Oproti Zalando.cz nebo AboutYou.cz menší výběr značek

Slevové kupony na Recenze Zoot.cz a reálné zkušenosti s nákupem


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše Zoot.cz nabízí?

Internetový obchod Zoot.cz přináší svým zákazníkům velmi pestrou nabídku nejrůznějšího zboží. Především se ovšem jedná o internetový obchod s módou, proto v nabídce tohoto e-shopu naleznete prakticky vše, co se módy týká. Zoot.cz se věnuje dámské, pánské i dětské módě a doplňkům. Zákazník si můžete vybírat z nepřeberného množství zboží od zhruba 250 světových značek.

Přehlednost a srozumitelnost webu Zoot.cz

Hned na samotný začátek je dobré zmínit, že z internetového obchodu Zoot.cz je možné nakupovat nejen přes počítač, ale především také přes mobilní telefon pomocí mobilní aplikace.

Ať už se rozhodnete zvolit mobilní aplikaci nebo budete svůj obchod provádět přes počítat, rozhodně se nemusíte ničeho obávat. Přehlednost webu je dobrá a jistě se na tomto e-shopu rychle zorientujete. Velmi snadno tak naleznete vámi hledaný produkt. Při výběru konkrétního zboží můžete využívat také nejrůznější filtry, které celé vaše hledání ještě více usnadní a zároveň také urychlí.

Za velký bonusem je považované to, že nákup přes Zoot.cz je možné provést bez registrace.

Zkušenosti s eshopem zoot

Recenze nákupu na Zoot.cz

Zoot.cz se v dnešní době řadí mezi hojně využívaný e-shop s módou. A to především díky výhodám, které nabízí. Těmi jsou například přijatelné ceny, možnost vrácení zboží do 60 dnů, výdejní místa a mnoho dalšího.

Platba a doprava zboží

Pojďme se na samotný nákup na  Zoot.cz podívat trochu podrobněji.

Co se týče dopravy zboží z internetového obchodu Zoot.cz, tak si můžete vybrat mezi několika variantami. První nabízenou možností je doručení zboží až k vám domů, kde si můžete vybrat mezi dopravními přepravci PPL a Česká pošta. Originální a nevídanou variantou je také možnost ZOOT TAXI, kdy vám kurýr doveze vybrané zboží až k vám domů, počká 20 minut, vy si ho zatím vyzkoušíte a buď si ho necháte a kurýr odjede, nebo mu jej vrátíte zpět. Další možností je osobní odběr ve výdejnách radosti nebo pobočkách Zásilkovny. Standardní doba doručení zboží je do 2-3 pracovních dnů.

V oblasti platby přináší Zoot.cz rovněž několik variant. Zvolit můžete například platbu platební kartou online, bankovním převodem, dobírkou a hotově či kartou na pobočce při osobním odběru.

Kvalita zboží

Co se kvality nabízeného zboží týká, tak není nic, co by se dalo vytknout. Zoot.cz nabízí vysoce kvalitní zboží od předních světových módních značek. Právě díky tomu je nabízené zboží o pár korun dražší, než tomu bývá na jiných internetových obchodech s módou. Ovšem vyšší cena zároveň potvrzuje, že kvalita zboží je na opravdu vysoké úrovni.

Vrácení zakoupeného zboží

Na vrácení zakoupeného zboží, které vám příliš nevyhovuje, vám dává prodejce Zoot.cz celých 60 dnů. Což není tolik, jako nabízí jiné internetové obchody, ale i přesto je to na vrácení nevyhovujícího zboží dost času. Chcete-li své zakoupené zboží vrátit, můžete si všechny potřebné informace k tomuto kroku přečíst právě zde.

Reklamace

Během našeho nákupu nenastal žádný důvod, proč bychom měli zakoupené zboží reklamovat. Pokud by se tato nepříjemnost vašeho nákupu týkala, právě zde si můžete přečíst všechny potřebné informace, jak v danou chvíli postupovat.

Vlastní prodejny a výdejní místa

Výdejny radosti. Přesně takto Zoot.cz nazývá 32 svých výdejen po celé České republice, kde si můžete zakoupené zboží vyzvednout.

Jak ušetřit na  Zoot.cz?

Existuje mnoho variant, pomocí nichž můžete během nákupů na Zoot.cz šetřit své peníze.

Pokud chcete hravě ušetřit, tak rozhodně nesmíte vynechat stránku Kuponer.cz. Ta přináší pravidelný přínos slevových kuponů, jež vám ušetří peníze. Kromě Zootu můžete ušetřit i v dalších eshopech s módou, jako je například oblíbený obchod CCC.

Jaký je příběh vzniku Zoot.cz?

Jak už bylo zmíněno na začátku tohoto článku. Společnost Zoot.cz neměla příliš úspěšný start. Prvotní koncept, sociální síť zaměřená na módů, nebyl příliš úspěšný. Společnost zprvu doprovázely i jisté finanční potíže. Avšak v současnosti je společnost stabilní a nabízí svým zákazníkům jenom to nejlepší ze světa fashion.

Samotná společnost vznikla již v roce 2009. Tehdy ovšem pod jiným názvem. Název Zoot.cz přišel až později. Ačkoliv tato módní společnost vznikla v Praze, nyní kromě rodné půdy zaměřuje svůj trh také na země střední a východní Evropy.

Závěrečné hodnocení

Při závěrečném hodnocení bychom rádi shrnuli vše, co je dobré o nákupu na Zoot.cz vědět. Tím hlavním, co považujeme za velké pozitivum, je opravdu široká nabídka kvalitního zboží. Na Zoot.cz můžete vybírat z pestré nabídky oblečení, bot i doplňků. Co se týče ceny a dopravy zboží, dá se říct, že je srovnatelná s konkurenčními e-shopy. I v oblasti vrácení zboží a reklamace je Zoot.cz velmi příznivý. Není tedy nic, co bychom danému e-shopu mohli vyloženě vytknout. Pokud tedy i vy váháte, zda si na stránkách Zoot.cz něco koupit, rozhodně se nemáte čeho obávat.

Jak ušetřit na Zoot.cz