Oscaři 2011, róby z červeného koberce

Autor: Módní Blog

Jennifer Lawrence – dvacetiletá Jen, nominovaná do kategorie nejlepší herečka v hlavní roli za film Winter's Bone, si oblékla jednoduchou červenou róbu Calvin Klein. V kombinaci s jemným stříbrným psaníčkem…

Jennifer Lawrence – dvacetiletá Jen, nominovaná do kategorie nejlepší herečka v hlavní roli za film Winter’s Bone, si oblékla jednoduchou červenou róbu Calvin Klein. V kombinaci s jemným stříbrným psaníčkem a se svými krásnými, rozpuštěnými vlasy nemohla šlápnout vedle.

 

Jacki Weaver – nominovaná do kategorie nejlepší herečka ve vedlejší roli za film Animal Kingdom, dorazila na udílení cen Americké filmové akademie oblečená v princeznovských šatech od australské návrhářky Collette Dinnigan. Nic proti, šaty byly krásné, ovšem k postavě Jacki se nehodí a připadá mi v nich jako škřetí postavička z ujeté pohádky:).

 

Anne Hathaway – mě svým moderováním galavečera příliš neoslnila, ačkoli se všemožně snažila. Komičnost měla být založená na její pozici coby naivky, bohužel Anne tuto svou „roli“ až moc přehrávala. Čím ale jednoznačně oslnit dokázala byl její zjev. Během večera vystřídala osm rób, po červeném koberci se však prošla v krásných rudých šatech od Valentina. Klasika je zkrátka klasika.

 

Scarlett Johansson – ačkoli tato herečka vypadá za každých okolností nádherně, tento večer na mně působila trochu „nedotaženě“. Možná si zajímavé krajkové šaty Dolce&Gabbana žádaly jiný, trochu míň neformální účes. Scarlett v nich zkrátka zapadla do průměru.

 

Reese Witherspoon – mě okouzlila hned, jak vstoupila na pódium, aby předala jednu z mnoha cen toho večera. Sáhla po jistotě a oblékla si jednoduchou róbu Armani Privé. To pravé tomu ovšem dodávaly smaragdové náušnice v hodnotě jednoho milionu dolarů a především záplava jejích blond loken, sepnutých do šmrncovního účesu.

 

Helen Mirren – se zařadila mezi mé oblíbené herečky, po tom, co jsem shlédla skvělou akční komedii Red. Na červeném koberci i na pódiu vypadala důstojně a spolu s Russellem Brandem vytvořili při předávání cen zábavnou dvojici. Šaty od Vivienne Westwood byly přiměřené jejímu věku (65) a vypadala v nich božsky.

 

Annette Bening – si rovněž uvědomuje, že už není žádná dvacítka a tudíž byla volba róby Naeem Khan trefou do černého. Tato hvězda, nominovaná do kategorie nejlepší herečka v hlavní roli za film Děcka jsou v pohodě, oslňovala jak svými šaty, tak americkým úsměvem:). Škoda jen těch blond vlasů, seděly mi k ní líp.

 

Mila Kunis – šaty Elie Saab, které zvolila představitelka Lily z oscarového filmu Black swan, byly podle mě opravdu krásné. Levandulová barva a vzdušná látka se hodí k její snědší pleti a zároveň zjemňují drsnost, která vychází z jejího obličeje. Pro mě jedna z nejkrásnějších celebrit večera.

 

Hailee Stainfeld – nominovaná do kategorie nejlepší herečka ve vedlejší roli za film True Grit zvládla styling na jedničku. Teprve čtrnáctiletá vycházející hvězda se na oscarech ukázala v okouzlujících nude šatech Marchsa, které odpovídaly jejímu věku. Hailee byla půvabná, svěží a hlavně se zbytečně nesnažila vypadat o několik let starší, čímž si u mě vysloužila k jedničce ještě i hvězdičku:).

 

Jennifer Hudson – je opravdu krásná ženská s moc pěkným hlasem. Stejně tak pěkné šaty Versace k ní skvěle padly, ovšem ve vrchních partiích mi ukázala trochu víc, než jsem potřebovala vidět. Pánové budou mít ale pravděpodobně jiný názor:).

 

Cate Blanchett – se letos rozhodla pro poněkud netradiční róbu z řady Givenchy Haute Couture. Tato jemná barva mi ke Cate sedí, ale šaty samy o sobě se mi na první pohled nelíbily. Snažila jsem se do nich zakoukat na druhý i na třetí pohled, ale pořád nic. Ten začarovaný kruh kolem prsou je prostě nějaký dívný. Každopádně v Cate už vždycky budu vidět tu krásnou elfí vílu, jakou byla v Pánovi prstenů:).

 

Natalia Portman – vyhrála oscara v kategorii nejlepší herečka v hlavní roli za film Black swan a dozajista by jej vyhrála i v kategorii o nejpůvabnější celebritu večera. Díky těhotenství Natalia celá září štěstím a k této své auře si jako doplňek zvolila krásné fialové šifonové šaty Rodarte. Bravo!

 

Melissa Leo – další držitelka zlatého panáčka, tentokrát v kategorii nejlepší herečka ve vedlejší roli za film Fighter, by ovšem ode mně cenu za nejpůvabnější celebritu večera rozhodně nedostala, ačkoli vypadala o 100% líp než její filmová hrdinka. Šaty Marc Bouwer neosloví ani neurazí, každopádně stojáček a bílo-zlatá kombinace barev působí poněkud vznešeně a to se k Melissině afektované „fucking“ děkovačce při přebírání ceny příliš nehodilo.

— Na Otto lze využít slevový kód, můžete také ušetřit při nákupu na Prodeti.cz

Helena Bonham-Carter – to od módních kritiků vždycky schytá, smlsnou si na ní kdekoliv se objeví. Mají pravdu, neobléká se podle posledních trendů, ani neholduje známým návrhářským špičkám. Zato má ale svůj osobitý styl a já jí zkrátka fandím. Pokaždé když se na ní podívám, vidím úžasnou paní Lovett z filmu Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street, ve kterém zaválela:) Šaty jí navrhla kostýmní výtvarnice Colleen Atwood, která letos vyhrála oscara za kostýmy ve filmu Alenka v říši divů.

 

James Franco – taky mu to v těch růžových šatech slušelo, co říkáte? 🙂