Factcool.com - recenze, slevové kupony a zkušenosti

200 úspěšných značek, 18 evropských států a 50 000 nabízených produktů. To jsou čísla, která o internetovém obchodufactcool.com dosti vypovídají. Jedná se o úspěšný internetový obchod s módou, módními a sportovními doplňky pro ženy, muže i děti za příznivé ceny. Pokud byste z tohoto e-shopu také rádi nějaké zboží objednali, nejprve si můžete přečíst podrobnou recenzi, díky které například zjistíte, jak během nákupů ušetřit, jak je to s vrácením zboží nebo například to, za jakou částku musíte zboží objednat, abyste měli poštovné zdarma.
  • Celkové hodnocení: 83 %
  • Přehlednost stránek: 88 %
  • Nabídka zboží: 85 %
  • Rychlost dodání: 75 %
  • Zákaznický servis: 85 %
  • [+] Velký výběr
  • [+] Prodloužená lhůta 60 dnů na vrácení zboží zdarma
  • [+] Doprava zdarma při nákupu nad 1499 Kč
  • [−] Poměrně dlouhá doba dodání
  • [−] Někteří zákazníci zmiňují nižší než očekávanou kvalitu doručeného zboží

Slevové kupony na Factcool.com - recenze, slevové kupony a zkušenosti


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše vám factcool.com nabízí?

Chcete nakupovat bez omezení? Tak v tom případě je pro vás e-shop factcool.com ten pravý. Factcoo.cz totiž nabízí prakticky vše, co vás jenom napadne. Šaty pro holčičky, kopačky pro malé fotbalisty, lodičky pro dámy, kravaty pro pány, spací pytle pro celou rodinu, školní batohy, pomůcky na jógu nebo třeba golfové rukavice? Tohle vše, a ještě mnohem více vám nabízí právě eshop factcool.cz

Internetový obchod factcool.cz přináší opravdu velmi širokou a pestrou nabídku oblečení a doplňků pro celou vaši rodinu. Co se týče značek, tak ani tam se nemusíte obávat malého výběru. Stovky nejrůznějších značek na vás na factcool.com již čekají.

Přehlednost a srozumitelnost webu factcool.com

Z internetového obchodu factcool.com je možné nakupovat pouze přes počítač. Jiné internetové obchody často nabízí možnost nákupu pomocí nejrůznějších mobilních aplikací, což tento e-shop bohužel zatím neumožňuje. Třeba tomu ale v budoucnu bude jinak.

Samotná srozumitelnost a přehlednost webu je ovšem velmi dobrá. Celý e-shop působí velmi čistě a intuitivně. Snadno na něm najdete to, co právě hledáte. Pomohou vám k tomu nejrůznější filtry, které můžete využít. Web je členěný do různých kategorií, které jsou jasné a srozumitelné.

Nákup lze provést také bez registrace.

Co vše eshop Factcool.com nabízí?

Nákup na factcool.com

Nyní se pojďme na nákup na factcool.cz podívat trochu podrobněji.

Platba a doprava zboží

K dopravě zboží z internetového obchodu factcool.com můžete využít jednu z nabízených možností. První možností je doručení zboží až k vám domů pomocí přepravní služby PPL nebo pomocí služby Česká pošta – balík do ruky. Další nabízenou možností je osobní odběr na pobočkách Zásilkovny, České pošty nebo na odběrném místě.

Během platby pořízeného zboží na factcool.com můžete volit mezi platbou na dobírku a platbou online platební kartou.

Pokud si objednáte zboží nad 1499 Kč, tak vám bude doručeno zdarma. Pokud bude ovšem cena za objednané zboží nižší, zaplatíte za náklady na dodání 49 Kč. Což je za nás velmi příznivá cena ve srovnání s jinými e-shopy. Cena za dobírku je rovněž 49 Kč. Tu naopak některé internetové obchody zpoplatněnou nemají.

Jak lze platit na Factcool.com

Vrácení zakoupeného zboží

Pořídili jste si na factcool.com zboží, které vám nevyhovuje nebo máte nějaký jiný důvod, proč byste ho chtěli vrátit? Máte na to celých 60 kalendářních dnů od doručení balíku. Jedná se o lhůtu, kterou nabízí i většina konkurenčních e-shopu. Některé nabízejí až 100 dnů, jiné zase pouze 30 dnů. Tato doba je za nás proto fajn. Rádi byste vámi zakoupené zboží vrátili zpět? Můžete si všechny potřebné informace k tomuto kroku přečíst právě zde.

Reklamace zakoupeného zboží

Objednali jste si z factcool.com zboží, ale z nějakého důvodu ho chcete reklamovat? Přečtěte si všechny důležité náležitosti k reklamaci na factcool.com.

Jak ušetřit při nákupech na factcool.com  ?

Chcete na e-shopu factcool.com nakupovat, a přitom šetřit své peníze? To není žádný problém. Vyzkoušejte i vy stránku Kuponer.cz, která vám průběžně nabízí nejrůznější slevové kupony a možnost cashbacku na Factcool.com. Kuponer ovšem není jediná možnost, jak během nákupů na factcool.com ušetřit. Rozhodně byste neměli vynechat ani sekci poslední kusy, kde si můžete prohlédnou a objednat ty nejvýhodnější módní kousky tohoto e-shopu.

Příběh vzniku factcool.com

Příběh vzniku factcool.com se začal psát v roce 2015. Již během pár let se ovšem dokázal tento e-shop rozšířit do mnoha států. Od samotného vzniku postupně expandoval napříč Evropou. Přičemž stále hledá nová místa, kam by se mohl dále rozšiřovat. Tento e-shop by rád nabízel opravdu cool módní kousky a doplňky co největšímu počtu lidí ve světě. A pokud se bude i nadále rozšiřovat tak, jako doteď, ta se mu to bezpochyby povede.

Závěrečné hodnocení

Jak bychom hodnotili celý internetový obchod factcool.com my? Za to vůbec největší plus považujeme opravdu velmi rozsáhlou nabídku zboží. Díky factcool.cz budete schopni vybavit šatník celé své rodině. I přes velké množství nabízeného zboží je celý e-shop přehledný a snadno se v něm zorientujete. Ceny jsou velmi příznivé a kvalita zboží jim odpovídá. A pokud například nevíte, co přesně hledáte, ale rádi byste si nějaký ten nový kousek pořídili, e-shop factcool.cz si pro vás připravil sekci plnou inspirace.

Jaký je nákup v eshopu Factcool.com?