Dedoles.cz - recenze, obchodní podmínky výprodeje a slevové kupóny

Módní obchod Dedoles byl založen v roce 2012 a v současnosti působí jak na českém i na slovenském trhu. Nabídka obchodu je velmi široká. Dedoles se specializuje především na prodej veselých a originálních produktů. V jeho široké nabídce najdete například barevné ponožky, pyžama, pantofle nebo doplňky. Svoji popularitu si Dedoles získal především díky svým reklamním sdělením s křečkem na veselé barevné ponožky. E-shop Dedoles nabízí velké množství akčních nabídek a slevových kupónů, které zákazníci velmi ocení. Zároveň obchod také pravidelně pořádá výprodeje.
  • Celkové hodnocení: 77 %
  • Přehlednost stránek: 79 %
  • Nabídka zboží: 81 %
  • Rychlost dodání: 71 %
  • Zákaznický servis: 75 %
  • [+] široká nabídka originálních a barevných produktů
  • [+] kamenné prodejny a kiosky po České republice
  • [+] bezplatné vrácení/výměna/reklamace zboží
  • [+] slevové kupóny a akční nabídky
  • [−] doprava zdarma až u objednávek nad 600 Kč
  • [−] delší doba dodání objednávky

Slevové kupony na Dedoles.cz - recenze, obchodní podmínky výprodeje a slevové kupóny


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše Dedoles nabízí? 

E-shop Dedoles je prodejcem módních kousků, pro děti i dospělé. Svoji nabídku má rozdělenou na 4 hlavní kategorie, kterými jsou: Ženy, Muži, Děti a Výprodej. Všechny hlavní kategorie jsou následně děleny na Oblečení a obuv, Doplňky a Kolekce. V sekci Oblečení a obuv najdete například ponožky, pyžama, pantofle a žabky, gumáky a mnohé další. Sekce Doplňky nabízí klobouky, plážové tašky, deštníky nebo plážové osušky. V sekci Výprodej mohou zákazníci zakoupit produkty se slevou až 75 %. Obchod Dedoles se proslavil především díky své originalitě, kdy každý pár ponožek je naprosto odlišný. 

Přehlednost webových stránek Dedoles

Webové stránky e-shopu Dedoles.cz jsou velmi barevné a poutavé. Na úvodní stránce se nachází v horní části panel s hlavní nabídkou, vyhledávací pole, možnost přihlášení/registrace k účtu, oblíbené produkty a nákupní košík. Dále se na úvodní stránce nachází reklamní bannery odkazující na nové kolekce a akční zboží. Na konci hlavní stránky e-shopu najdete odkazy na základní informace o obchodu a nákupu včetně obchodních podmínek a kontaktních údajů. Nechybí ani odkazy na sociální účty podniku – Facebook, Instagram, YouTube, Twitter a mnohé další.

K vyhledání konkrétního produkty lze využít základní kategorie a sekce nebo vyhledávací pole. Každá konkrétní sekce nabízí filtry, které omezí nabízené produkty podle požadavků. Mezi základní filtry patří: Velikost, Motiv a Barva. U každého konkrétního produktu najde zákazník ilustrační fotografii produktu nebo video, cenu, dostupné velikosti a barvy. Všechny produkty jsou doplněny základním popisem zboží včetně podmínek o dopravě a vrácení.

Recenze nákupů na Dedoles

Jak probíhá nákup na e-shopu Dedoles.cz?

Platba a doprava zboží

Mezi platební možnosti patří platební karta (VISA, Mastercard), bankovní převod nebo platba na dobírku. U platby na dobírku je zákazníkovi účtován poplatek ve výši 39 Kč.

Při výběru dopravy může zákazník volit mezi dvěma možnostmi, a to Zásilkovnou nebo PPL Kurýrem. Zásilkovna nabízí poštovné u objednávek do 600 Kč ve výši 59 Kč a u objednávek nad 600 Kč je doprava zcela zdarma. Poštovné při výběru dopravy PPL Kurýrem je ve výši 69 Kč bez ohledu na hodnotu objednávky.

Kvalita zboží

Obchod Dedoles svým zákazníkům nabízí originální a barevné produkty, které jsou cenově velmi dostupné. Díky kvalitním produktům si e-shop Dedoles získal své stálé zákazníky, kteří s produkty byli spokojeni. 

Vrácení zakoupeného zboží

Zboží vám nesedí nebo si přejete vyměnit velikost? Stačí přejít na e-shopu do sekce Online výměna/vrácení/reklamace objednávky, vyplnit vaši e-mailovou adresu a číslo objednávky. Následně vyberete produkty, které si přejete vrátit či vyměnit. Vytiskněte vygenerovaný Souhrn v PDF a pečlivě spolu se zbožím zabalte. Pro bezplatné vrácení přineste balík do jakékoliv pobočky Zásilkovny a sdělte obsluze přidělený kód. Balík můžete také zaslat i na své náklady přes jakoukoliv přepravní společnost na adresu obchodu.

Reklamace zboží Dedoles

Zakoupené zboží na e-shopu Dedoles.cz můžete reklamovat po dobu 24 měsíců od jeho převzetí. Reklamaci můžete učit online na stránkách e-shopu v sekci Výměna, vrácení a reklamace. Stačí vyplnit vaši e-mailovou adresu a číslo objednávky. Následně vás reklamační asistent provede celým reklamačním procesem. Reklamované zboží spolu s dokumenty zašlete přes jakoukoliv pobočku Zásilkovna, a to za pomoci předem sděleného kódu. Obchod Dedoles má třicetidenní lhůtu k vyřízení vaší reklamace, o které vás budou kontaktovat telefonicky nebo e-mailem.

Jak ušetřit na Dedoles

Jak při nákupu na e-shopu Dedoles.cz ušetřit?

Odběr Newsletteru

Registrací k odběru Newsletteru získáte 10% slevu na první nákup, stačí se zaregistrovat pomocí vaší e-mailové adresy na e-shopu Dedoles.cz. Odběrem nezískáte pouze slevový kód od obchodu, ale Dedoles vás bude informovat o nových produktech, akčních nabídkách, výprodejích apod. Odběr newsletteru můžete kdykoliv zrušit ve svém zákaznickém účtu.

Zboží ve výprodeji

Na e-shopu Dedoles.cz najde zákazník v hlavní nabídce kategorii Výprodej, kde je možné zakoupit zboží až se slevou 75 %. Zboží ve výprodeji je časově omezené a je dostupné pouze v určitých velikostech a barvách. Dedoles pořádá jak sezónní výprodeje, tak i výprodeje určitých kategorií.

Slevové kupóny

Internetový obchod Dedoles.cz nabízí svým zákazníkům velké množství slevových kupónů. Aktuální slevový kupón, který obchod nabízí, najdete vždy v horní liště e-shopu. Seznam všech aktuálních slevových akcí a kupónů najdete na slevovém portálu Kuponer.cz, na kterém se přehledně nachází všechny platné slevové kódy.

Výdejny a pobočky Dedoles

V současné době má obchod Dedoles celkem 7 kamenných prodej a kiosků v České republice. Prodejny se nachází v Brně, Českých Budějovicích, Pardubicích, Praze a v Ústí nad Labem. Kiosky najdete v Praze na Černém Mostě a v Metropoli Zličín. Přesné adresy včetně otevírací doby a kontaktních údajů na vybranou prodejnu či kiosek najdete na oficiálním e-shopu Dedoles.cz v sekci Naše prodejny.

Kontaktní údaje na Dedoles

Zákaznickou podporu (+420 210 326 677) můžete využít v pracovní dny od 8:00 do 17:00. Dále je zákazníkům k dispozici e-mailová adresa (ahoj@dedoles.cz) nebo online kontaktní formulář, který najde přímo na stránkách prodejce Dedoles.cz v sekci Kontaktujte nás. Fakturační adresa obchodu Dedoles je: Dedoles, s.r.o., Za koníčkom 14, 902 01 Pezinok, Slovensko.

Srovnání s konkurencí

Firma Dedoles se zabývá zejména prodejem originálních barevných ponožek, pantofli, spodního prádla a oblečení. Mezi konkurenty obchodu lze řadit: Cool Fusky, Chlapská Zásilka, Happy Socks, Barevnefusky a mnoho dalších obchodů specializovaných na prodej ponožek. Za velkou výhodu oproti konkurenci považujeme fakt, že Dedoles svým zákazníkům vždy nabízí slevový kód na objednávku.

Závěreční hodnocení Dedoles

Obchod Dedoles nabízí zákazníkům veselé barevné ponožky, oblečení, pantofle a doplňky. Díky velkému množství slevových akcí a kupónů mohou zákazníci zakoupit zboží za opravdu výhodnou cenu. Zákazníci mohou svoji objednávku realizovat na internetovém obchodu Dedoles.cz nebo v jakékoliv kamenné prodejně či kiosku. Celkové hodnocení obchodu je velmi dobré, obchod nabízí širokou nabídku originálních a trendy produktů.