Recenze Notino.cz, zkušenosti s nákupem na Notino

Psal se rok 2004 a v České republice byla založena internetová parfumerie Parfums.cz. V roce 2016 ovšem došlo k přejmenování tohoto e-shopu, a tak nyní nese tento internetový obchod název Notino.cz. Hlavním důvodem změny názvu bylo sjednocení značky ve všech zemích, kde firma tehdy působila pod různými obchodními titulky. Dokonce v dubnu 2017 změnila svůj název i mateřská společnost Internet Shop, s.r.o. na Notino, s.r.o., čímž sjednotila svoje označení se svou novou obchodní značkou. V současnosti se Notino.cz řadí mezi jeden z nejvýznamnějších online prodejců kosmetiky a parfému v Evropě. V jeho nabídce naleznete především nejrůznější produkty v péči o tělo, vlasy a pleť a širokou škálu parfémů a vůní. My sami jsme si nákup na Notino.cz vyzkoušeli, a nyní vám proto přinášíme reálné hodnocení na základě vlastní zkušenosti. Ta vám může přinést odpověď na otázky, jak nákup přes Notino probíhá, zda se zde vyplatí nakupovat a co lze očekávat.
  • Celkové hodnocení: 86 %
  • Přehlednost stránek: 90 %
  • Nabídka zboží: 95 %
  • Rychlost dodání: 90 %
  • Zákaznický servis: 70 %
  • [+] Prodloužená lhůta 90 dnů na vrácení zboží zdarma
  • [+] Doprava zdarma na pobočku při nákupu nad 500 Kč
  • [+] Obecně příznivé ceny
  • [−] Různá cena stejného zboží pro různé lidi. Obvykle mají stálí zákazníci zboží dražší než ti noví
  • [−] Doprava zdarma domů je pouze na vybrané produkty

Slevové kupony na Recenze Notino.cz, zkušenosti s nákupem na Notino


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše Notino.cz nabízí?

Notino.cz přináší jednu z nejširších nabídek parfémů a kosmetiky v Evropě. Vybírat si můžete z 55 000 jedinečných a unikátních produktů od 1 150 světových i lokálních značek. Ovšem téměř každý den se společnost Notino snaží svým zákazníkům přinášet neustále nové a nové zboží. Je proto pravdou, že v sortimentu e-shopu Notino.cz naleznete opravdu téměř vše, co je s kosmetickými produkty spjato. Rozhodně tedy nemusíte mít strach, že by snad váš oblíbený krém či parfém, který běžně kupujete například v drogerii, Notino.cz nenabízel.

Přehlednost a srozumitelnost webu Notino.cz

Jedna z prvních věcí, kterou je dobré hned na začátku zmínit je, že z internetového obchodu Notino.cz lze nakupovat přes počítač, ale také především i přes telefon pomocí mobilní aplikace.

Ovšem ať už zvolíte mobilní aplikaci nebo budete nakupovat přes počítač, jistě vás velmi mile překvapí přehlednost e-shopu. Vytknout se v tomto ohledu nedá zmiňovanému webu opravdu téměř nic. Jeho nabídka je velmi přehledná a srozumitelná. Velmi snadno a rychle tak naleznete produkt, který hledáte. Při výběru konkrétního zboží můžete využívat také nejrůznější filtry, jež celé hledání ještě více urychlí.

Budete-li se pohybovat již v sekci nákupního košíku, rozhodně se nemusíte ničeho obávat. Samotný nákup na Notino.cz je možné provést bez registrace, což preferuje mnoho zákazníků. I díky této možnosti je celý obchod zase o něco rychlejší a snazší.

Recenze nákupu na Notino.cz

Jako to vůbec nejdůležitější je třeba zmínit především to, že ne nadarmo se Notino.cz řadí mezi nejoblíbenější a nejpoužívanější e-shop s kosmetikou na evropském trhu.   Notino.cz nabízí přijatelné ceny, vrácení peněz do 90 dnů, doručení již od 49 Kč, dárkové balení vámi vybraných produktů, vlastní prodejny a výdejní místa a mnoho dalšího.

Platba a doprava zboží

Pojďme se na samotný nákup na Notino.cz podívat o něco podrobněji.

Co se týče dopravy zboží, tak je možné volit hned mezi několika způsoby. Prvním způsobem je doručení zboží domů, kde se můžete rozhodnout, zda dáte přednost dopravnímu přepravci PPL nebo České poště. Další možností je osobní odběr ve výdejních místech nebo prodejnách Notino. V úvahu připadají také odběrná místa, jakými jsou Zásilkovna nebo Česká pošta (balík na poštu). Standardní doručovací doba je do 2 pracovních dnů.

V oblasti platby vám Notino.cz rovněž přináší hned několik variant. Zvolit můžete platbu platební kartou online, bankovním převodem, dobírkou a hotově či kartou na pobočce při osobním odběru. Za velké a významné plus považujeme také to, že možnost platby na dobírku není zpoplatněna, jako to bývá u mnoha jiných internetových obchodů.

Kvalita zboží

Notino.cz se již několik let po sobě stalo absolutním vítězem kategorie Cena kvality soutěže ShopRoku. To o kvalitě a cenách e-shopu Notino.cz hodně vypovídá. Je fakt, že kvalitě nabízeného zboží se nedá téměř nic vytknout.

Je ovšem pravdou, že za stejné zboží byste na jiných internetových obchodech s podobným zbožím zaplatili o pár drobných korun méně. Ovšem když do cenového hodnocená započteme také všechny benefity, které Notino.cz nabízí, stává se jasným vítězem.

Vrácení zakoupeného zboží

Na vrácení zakoupeného zboží, které není tím pravým, co jste si představovali nebo se vám zkrátka nehodí, máte u prodejce Notino.cz rovnou celých 90 dnů. Pokud tuto možnost chcete využít, nejlepší bude, pokud se telefonicky či e-mailem spojíte s obchodem Notino.cz a oznámíte jim své rozhodnutí.

O dalších postupech, které je třeba při vrácení zboží neprodleně dodržet, si můžete přečíst přímo v sekci Odstoupení bez udání důvodu.

Reklamace

My jsme naštěstí žádné osobní zkušenosti v oblasti reklamace během našeho obchodu nezískali. Ovšem pokud by se tento problém vašeho nákupu týkal, můžete si o něm vše potřebné přečíst rovnou na stránkách prodejce.

Vlastní prodejny a výdejní místa

Za velké pozitivum jistě považujeme také prodejny a výdejní místa, kterých je v České republice hned několik. Výdejní místa slouží především k vyzvednutí objednaného zboží. Ovšem prodejny Notino nabízí dále také ukázku nejprodávanějších produktů z nabídky k okamžitému zakoupení. A to je skvělé, ne?

Zkušenosti s eshopem Notino.cz

Jak ušetřit na Notino.cz?

Existuje hned několik možností, pomocí nichž můžete během nákupů snadno šetřit své peníze.

Chcete-li opravdu ušetřit, tak rozhodně nesmíte vynechat stránku Kuponer.cz. Ta vám poskytuje pravidelný přínos slevových kuponů, které se rozhodně vyplatí.

Využít můžete také slevy během Black Friday, které ovšem probíhají pouze jednou za rok.

A pokud chcete kromě slev získávat také hodnotné ceny, rozhodně nepřehlédněte sekci soutěže.

Jaký je příběh vzniku značky Notino.cz?

Cesta tohoto internetového obchodu začala v roce 2004 v České republice. Jak už bylo výše zmíněno, tenkrát ovšem obchod nesl název Parfums.cz. Až v roce 2017 došlo k celoplošnému sjednocení názvu v nejrůznějších státech Evropy, včetně mateřské společnosti. Od roku 2017 tedy můžete tuto firmu znát po celé Evropě pod názvem Notino.

Už od samotného začátku bylo hlavním cílem této značky dělat Evropu krásnější. V dnešní době je důkazem splnění toho snu všech 11 milionů spokojených zákazníků. Zároveň je toto vysoké číslo pro Notino.cz i velký závazek. Závazek neustále se zlepšovat, vybírat stále ty nejkvalitnější produkty, doručovat je co nejrychleji, být neustále na příjmu a dělat z nákupu zážitek. Notino.cz se zkrátka snaží dělat krásu dostupnější pro všechny. Při každé příležitosti. Kdekoliv na světě. A my musíme konstatovat, že se jim to rozhodně daří.

Za 15 let působení na trhu se Notino.cz stalo e-shopem s nejširší nabídkou parfémů a kosmetiky v Evropě.

Jak ušetřit v eshopu Notino.cz

Závěrečné hodnocení

Na závěr bychom rádi zmínili, že Notino.cz rozhodně stojí za vyzkoušení. Jeho úspěchy a nespočet spokojených zákazníků jsou jasným důkazem vysoké kvality této značky. I vy byste proto rozhodně nějaký ten nákup na Notino.cz měli vyzkoušet, ať si následně můžete o této značce udělat svůj vlastní obrázek. Oproti konkurenčních e-shopům vyniká Notino.cz především širokou nabídkou produktů, snadným nákupem a rychlým dodáním. Jedná se zkrátka o e-shop, který stojí za to. Dejte mu proto šanci i vy.