Answear.cz recenze, reálné zkušenosti s nákupem

Super rychlé dodání, více než 50 ocenění, answear club, zahraniční expanze, 4 000 000 návštěvníků v 7 zemích, světové značky, pestrá nabídka, kvalitní zboží. Tohle jeanswear.cz. Tedy internetový obchod určený pro celou rodinu. Boty, sportovní výbava, doplňky i oblečení. To vše vám answear.cz nabízí. Znáte tento internetový obchod? Již z něj pravidelně nakupujete? Nebo o něm slyšíte poprvé? Ať už je to jakkoliv, my vám přinášíme podrobnou recenzi obchodu answear.cz, ve které se dozvíte vše, co potřebujete k nákupu na tomto e-shopu vědět. Kde získat slevy? Jaká je doba dodání zboží? Jaké značky answear.cz nabízí? To vše, a ještě spousty dalších praktických informací se dozvíte v následujícím článku.
  • Celkové hodnocení: 87 %
  • Přehlednost stránek: 80 %
  • Nabídka zboží: 90 %
  • Rychlost dodání: 90 %
  • Zákaznický servis: 87 %
  • [+] Velký výběr zboží
  • [+] Prodloužená lhůta 60 dnů na vrácení zboží zdarma
  • [+] Doprava zdarma při nákupu nad 1000 Kč
  • [+] Sleva 15 % na první nákup
  • [−] Zboží je spíše z vyšší cenové kategorie

Slevové kupony na Answear.cz recenze, reálné zkušenosti s nákupem


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Co vše vám answear.cz nabízí?

Nákupy bez limitů. To je internetový obchod answear.cz. V nabídce tohoto internetového obchodu najdete oblečení, obuv a doplňky od více než 350 světoznámých značek. Dohromady se jedná až o 90 000 produktů. Vybírat můžete mezi značkami, jakými jsou například Mango, Vero Moda, Adidas, Nike, New Balance, Levi’s, Lee, Wrangler, Diesel, Guess Jeans, Tommy Hilfiger, Valentino nebo DKNY.

V nabídce answear.cz naleznete pestrý výběr dámských, pánských a dětských kolekcí. Hravě tak můžete na answear.cz nakupovat pro celou svoji rodinu. A to vše v klidu, z pohodlí domova. Kromě velkého množství detailně popsaných produktů nabízí tento internetový obchod celou řadu nejnovějších trendů.

Přehlednost a srozumitelnost webu answear.cz

Z internetového obchodu answear.cz je možné nakupovat nejen přes počítač, ale především také přes mobilní telefon pomocí praktické mobilní aplikace, kterou si můžete snadno stáhnout.

Ať už budete nakupovat přes mobilní aplikaci, nebo naopak přes počítač, rozhodně se ničeho neobávejte. Přehlednost a srozumitelnost samotného webu je skutečně dobrá a jistě velmi snadno naleznete vámi hledaný produkt. Při výběru zboží můžete využít filtry, které se vám nabízí. Celé vyhledávání tak ještě více urychlíte.

Nákup přes answear.cz lze provést také bez registrace. Což jistě ocení mnoho z nás.

Rozhraní eshopu answear.

Nákup na answear.cz

Pojďme se nyní podrobně podívat na samotný nákup na Answear.cz. Móda na rok 2021 by měla být především ve znamení přírodních materiálů a výrazných barevných kombincí (jak jsme psali zde), všichni velcí prodejci módy, mezi které answear.cz bezpochyby patří, tyto trendy sledují a o samotnou nabídku eshopu tak jistě nemusíte mít strach. Jak jsou na tom však další nezbytné věci, které s nákupem sousvisí?

Platba a doprava zboží

K dopravě zboží z internetového obchodu answear.cz můžete využít jednu ze tří nabízených variant. První nabízenou možností je doručení zboží až k vám domů pomocí přepravní služby DPD. Další možností je osobní odběr na odběrném místě Answear nebo na pobočkách Zásilkovny. Za standardní dobu doručení uvádí Answear.cz 48 hodin. Což je skvělé.

Během platby svého zboží na answear.cz můžete volit mezi několika možnostmi. Platit platební kartou online, online převodem, obvyklým bankovním převodem, skrze Twisto Pay, pomocí elektronické peněženky PayU nebo na dobírkou? Záleží pouze na vás.

Pokud si objednáte zboží do 1000 Kč zaplatíte za náklady na dodání 79 Kč. Objednávky nad 1000 Kč vám budou doručeny zdarma.

Vrácení zakoupeného zboží

Pořídili jste si na answear.cz zboží, které vám nevyhovuje? Máte 30 dnů na to, abyste zboží vrátili zpět. Pravdou je, že jiné internetové obchody často nabízí o poznání delší lhůtu na vrácení zboží. Ovšem ani tato varianta není špatná. Chcete své zakoupené zboží vrátit? Můžete si všechny potřebné informace k tomuto kroku přečíst na příslušné stránce na Answear.cz

Reklamace

Máte nějaký důvod, proč byste chtěli zboží zakoupené na reklamovat? Přečtěte si všechny důležité náležitosti k reklamaci na answear.cz na stránkách obchodu.

Jak ušetřit během nákupů na answear.cz ?

Rádi byste během svého nákupu na answear.cz ušetřili pár korun? To není žádná problém. Přinášíme vám hned několik tipů, jak na to.

Pokud chcete skutečně ušetřit, tak rozhodně nesmíte vynechat stránku Kuponer.cz. Možná jste již tuto stránku v minulosti využili. V poslední době se stala velmi oblíbenou.

Sám obchod má ve svých záložkách kategorii slevy, ve které nabízí velké množství zboží za zvýhodněnou cenu. Ušetřit můžete také, pokud se zaregistruje a přihlásíte se k odběru novinek. V tu chvíli dostanete slevu 200 Kč na první nákup. Answear.cz má dokonce svůj vlastní cashback systém, pomocí kterého rovněž skvěle ušetříte.

Příběh vzniku answear.cz

Příběh vzniku answear.cz se začal psát již v roce 2011, kdy začal tento internetový obchod oficiálně fungovat. Tři roky po samotném vzniku answear.cz vytvořil obchod svou vlastní značku pod název ANSWEAR. Několik let poté se answear.cz snažil zahájit provoz v dalších zemích. Což se povedlo. Kromě České republiky si mohou objednávat zboží z toho internetového obchodu také lidé v Polsku, Slovensku, Maďarsku, Bulharsku, Rumunsku a na Ukrajině. To je bezpochyby ohromný úspěch. Jistě to není konec a answear.cz se bude dále rozšiřovat a rozvíjet správným směrem.

Závěrečné hodnocení

A jak bychom tedy na závěr hodnotili internetový obchod answear.cz? Určitě stojí za vyzkoušení. Přijatelné ceny, rychlé dodání, pestrá nabídka zboží i značek, snadné hledání, mobilní aplikace, nejrůznější slevy. To vše jsou plusy internetového obchodu answear.cz, které rozhodně stojí za zmínku. Naopak za drobný nedostatek považujeme lhůtu na vrácení zboží, která by mohla být delší. To ovšem nemění nic na tom, že na answear.cz najdeme mnoho kvalitních kousků, ze kterých si určitě vyberete i vy.

Hodnocení obchodu Answear.cz