5 Účesů, které vás omladí

Autor: modniblog.cz

Každá z nás touží vypadat mladší a energičtější, a správný účes může být skvělým prostředkem, jak toho dosáhnout. Účes má obrovský vliv na celkový dojem, neboť dokáže dokázat zdůraznit naše…

tipy na účesy, které omladí

Každá z nás touží vypadat mladší a energičtější, a správný účes může být skvělým prostředkem, jak toho dosáhnout. Účes má obrovský vliv na celkový dojem, neboť dokáže dokázat zdůraznit naše přednosti a zároveň zakrýt nedokonalosti. Pokud cítíte, že je čas na změnu a chcete s novým účesem omladit svůj vzhled, přinášíme vám 5 účesů, které vám pomohou vypadat mladší a svěží.

Přirozené vlny

Přirozené vlny jsou vždy trendy a zároveň dodávají vašemu vzhledu mládí a živosti. Můžete jich snadno dosáhnout pomocí kulmy, vlasových natáček nebo také žehličky na vlasy. Na závěr můžete použít nějaký stylingový krém, který vám pomůže vlny vydefinovat. Tento účes dodá objem a dynamiku vašim vlasům, a díky tomu budete vypadat mladistvě a okouzlující.

Krátký „pixie“ střih

Pokud jste odvážná a ráda experimentujete, krátký pixie střih je pro vás dokonalou volbou. Tento účes je stále velmi populární a zároveň dává dojem mladšího vzhledu. Krátké vlasy přidávají svěžest a zdůrazňují rysy obličeje, čímž vytvářejí dojem mladistvého vzhledu.

Postupně sestříhané mikádo 

Mikádo je klasický účes, který nikdy nevyjde z módy. Pro omlazení vašeho vzhledu vyzkoušejte postupně sestříhané mikádo, které se často nosí v polodlouhé délce pod bradu. Tento šmrncovní účes vytváří iluzi většího objemu vlasů a zároveň otevírá obličej. Výhodou je, že je vhodný pro různé tvary obličeje a snadno se stylizuje.

Vrstvený účes střední délky

Střední délka sestříhaných vlasů, které vytváří vrstvy, je skvělou volbou pro ženy, které nechtějí mít ani příliš krátké, ani příliš dlouhé vlasy. Vrstvený účes dodává objem a pohyb vašim vlasům, což vytváří dojem mladšího vzhledu. Můžete vyzkoušet také boční ofinu, která vám nepochybně dodá na svěžesti.

Plážové vlny

Plážové vlny jsou dalším oblíbeným účesem, který přináší ležérní a mladistvý vzhled. Tyto plážové vlny vypadají, jako byste právě strávily den u moře. Můžete je vytvořit pomocí difuzéru, natáček, kulmy nebo spreje s mořskou solí do vlasů. Poté vlny pomačkejte dlaněmi, abyste vytvořily ležérně rozcuchaný vzhled. Výsledkem jsou volné a lehké vlny, které dodávají vašemu vzhledu svěžest a mladistvý šarm.

Tip na závěr: Přečtěte si také, jak správně zvolit účes, který omladí v každém věku

Závěr

Váš účes je silným nástrojem, který může dramaticky ovlivnit váš vzhled. S těmito 5 účesy, které jsme vám představili, máte možnost omladit svůj celkový dojem. Bez ohledu na to, zda preferujete přirozené vlny, krátký pixie střih nebo něco mezi tím, vždy si vyberte účes, který vám dodává sebevědomí a zvýrazňuje vaši jedinečnou krásu. Buďte odvážné a experimentujte s různými styly, abyste našly ten, který nejlépe omladí váš vzhled.