Baťa a novinky JARO 2011

Autor: Módní Blog

Pánové, od Bati jako elegáni! Jelikož je letošní rok ve znamení černé a béžové barvy, dopřává Baťa pánům v těchto barvách vysokou eleganci. Pánové zapomeňte na volné kalhoty a rozevlátá…

Pánové, od Bati jako elegáni!

Jelikož je letošní rok ve znamení černé a béžové barvy, dopřává Baťa pánům v těchto barvách vysokou eleganci. Pánové zapomeňte na volné kalhoty a rozevlátá trika, letos budete za elegány! Co se týče kolekce Baťa, letos na jaře dopřává svým zákazníkům nepřeberné možnosti a na své si přijde každý, alespoň trochu eleganci milující člověk. Jedná se o obuv převážně v hnědé a černé barvě, které se obě hodí k již zmiňované béžové.

 

 

Fantazii se meze nekladou dámy!

Chápu, že je to trochu kontrast oproti pánům elegánům, ale je také pravda, že my ženy, nepotřebujeme tolik radit co si obléci, máme styl v krvi (Ovšem po dnešním pozorování mých spolužaček už si nejsem tak jistá). Baťa nabízí širokou škálu různých typů obuvi. Od klasických podpatků až po různé baleríny, které jsou hitem číslo 1 pro kolekci Jaro 2011. První novinkou pro letošní rok je květinový vzor, vyskytuje se jak na oblečení, obuvi tak na doplňcích. Je velmi něžný a hodí se k dívkám, které vsadí na lehký makeup a přirozenost.

 

Již zmíněné baleríny, jsou No.1 pro letošní kolekce Baťa. Chápu vás dámy, kterým nebylo přáno vysokého vzrůstu, že máte raději podpatky, které vás výrazně zvýší, ale takové pohodlné baleríny nemusí být od věci, když někde jedete autem a nemáte osobního řidiče :). Dnes už ani výška partnera nehraje roli, jestli vás má rád, tak se rád ohne (Víte jak to bylo v Mrazíkovi:) ). Baťa nabízí nepřebernou škálu balerín a myslím, že si vybere určitě každá.

 

A pokud se náhodou stane, že letos na jaře nevyjde počasí, je zde kolekce Městská, pro ženy, které si potrpí na netradiční styl a nebojí se experimentovat. Tato kolekce je v mnohých kouscích inspirována pánským stylem, ale přesto je stále ženská a přirozená.

 

Doufám, že jak pánům tak dámám byl tento článek inspirací a poohlédnou se na kolekce Baťa, aby nedopadli, jako některé z mých spolužaček, které nemají doma zrcadla. Hezké jaro a hodně zapálených lýtek!