Bojíte se podpatků? Populární brikety odbourají váš strach a dodají vám na ženskosti!

Autor: Módní Blog

Podpatky jsou fenoménem žen, kterému dokáže odolávat skutečně jen málokterá z vás. Možná i vy máte alespoň jeden pár bot na podpatku ve své sbírce, za což vám rozhodně dáváme palec…

Podpatky jsou fenoménem žen, kterému dokáže odolávat skutečně jen málokterá z vás. Možná i vy máte alespoň jeden pár bot na podpatku ve své sbírce, za což vám rozhodně dáváme palec nahoru. Skutečnost se má tak, že podpatky dodávají ženám na sebevědomí, dělají jejich chůzi ladnější a na pohled přitažlivější nemluvě o skutečnosti, že si dokážou pohrát s tvarem jejich zadečku. Možná na ně nedáte dopustit, ale chůze na vysoké noze vám nahání hrůzu – ne každá žena se na podpatcích naučí chodit, a zatímco pro jednu je to naprostá samozřejmost, pro druhou doslova noční můra. Naštěstí víme, jak z tohoto bludného kolotoče ven!

shutterstock_116726110

Nechcete se vzdávat podpatků?

Říká vám něco pojem „briketové podpatky“? Možná o tomto slovním spojení slyšíte poprvé, možná vám tato dvě slůvka něco matně připomínají. Tento trend byl obrovským hitem v 70. letech, kdy boty na širokém podpatku hrdě oblékaly nejen ženy, ale s nadšením je nosili i muži. Stabilní obuv se silnou podrážkou ženy neochudila o typickou ženskost, ale zároveň pro ně byla jistotou stabilnější chůze beze strachu z vyvrtnutého kotníku a společenského faux pas.

—Boty za lepší ceny můžete nakoupit na internetu, obvykle je lze bezplatně vrátit. Můžete také využít slevový kupón na Casnaboty.cz a ušetřit ještě více.—

shutterstock_322018790

Boty na platformě hlásí obrovský comeback!

Není žádným překvapením, že se trendy z minulosti s oblibou vrací na přední příčky módních novinek a jinak tomu není ani s botami na široké platformě. Možná jste se až do dnešního dne při pohledu na staré pořady nebo obrázky v módních časopisech jen nevěřícně chytali za hlavu s myšlenkou plnou údivů, co všechno byli lidé ochotní nosit. Dnes byste ale s těmito botičkami udělali obrovskou parádu a zaručeně na sebe strhli veškerou pozornost. Tak zahoďte veškeré předsudky a vklouzněte do bot, které jsou stylové a trendy – a které v kombinaci s širokými zvonáči nosila i legenda Elton John!

shutterstock_273291596

S briketami neztratíte na ženskosti!

Brikety – jak se tomuto typu obuvi proslavenému právě díky robustnímu podpatku přezdívá – vás okouzlí nejen svým různorodým provedením, ale i perfektní univerzálností. Dají se nosit prakticky k čemukoli a každý vás outfit rázem povýší na lepší úroveň. Obout si je můžete jak k šatům, tak i džínům nebo kraťasům – zkrátka jak je libo a jak aktuální počasí dovolí. Nosit je můžete i teď, na začátku jara a vyhýbat se jim nemusíte ani v létě nebo na podzim. Pokud správně sladíte outfit a dáte si záležet s výběrem jednotlivých prvků, nemůžete šlápnout vedle. Nejenže budete vypadat skvěle, ale zároveň díky podpatkům neztratíte na ženskosti!

shutterstock_150773702