Chcete být královnou večírků? My víme, co si musíte obléknout!

Autor: Módní Blog

Plesová sezona je v plném proudu a možná i vám přišlo hned několik pozvánek na plesy či večírky, kterých by byla škoda se nezúčastnit. Začátek nového roku rok co rok odstartuje…

Plesová sezona je v plném proudu a možná i vám přišlo hned několik pozvánek na plesy či večírky, kterých by byla škoda se nezúčastnit. Začátek nového roku rok co rok odstartuje nejrůznější akce a jak je u žen typické, všechny se chtějí blýsknout v tom nejlepším světle a přitáhnout tak na sebe veškerou pozornost. Nezazlíváme vám, pokud se i vy chcete stát královnou večírků – ba naopak vám ochotně poradíme, v čem na společenské akce vyrazit. S našimi tipy si jednoduše vyšlapete cestičku až na vrchol společenské popularity a uvidíte, že díky nám se za vámi budou obdivně otáčet nejen mužské, ale i ženské pohledy!

Černé šaty nechte doma, známe lepší tipy!

Možná vás ve spojitosti s večírky, plesy a dalšími společenskými akcemi automaticky napadnou klasické černé šaty. Je pravda, že černé šaty jsou univerzální a dokážou vás zachránit v jakékoli situaci – když nevíte, co na sebe, sáhnete po tomto modelu a rázem máte vystaráno. Na druhou stranu ale drtivá většina lidí tuhle taktiku prokoukla, a proto se rozhodně nemůžete divit, pokud o vás na večírku nikdo nezavadí ani jediným pohledem. Zapomeňte proto na černou stálici a vyzkoušejte jeden z našich zajímavých tipů – uvidíte, že s nimi se v davu rozhodně neztratíte!

shutterstock_19711126

  • Sukně s flitry

Flitrované módní doplňky – ať už se jedná o koktejlky, sukně nebo kabelky – nejsou ve společnosti tolik oblíbené a to z jediného prostého důvodu: ženy se jich bojí. Je pravda, že třpytivé flitry, které rozhodně nelze přehlédnout – zvláště pak pod září světel a reflektorů – nemají kdovíjakou pověst, ovšem i tak platí jedno pravidlo: pokud s nimi umíte zacházet, pak díky nim můžete být za hvězdu! Jestliže i vy máte strach vyrazit do společnosti ve flitrovaném modelu, poradíme vám, jak to udělat správně. Sázkou na jistotu je kvalitní sukně s flitry, ke které si oblečete jednoduchý a nevýrazný top. Díky tomu vznikne ideální kombinace, která nebude bít do očí, ale i tak bude vypadat skvěle.

shutterstock_99578030

Jen málokterá žena by si troufla obléci do společnosti model inspirovaný pánským šatníkem a možná i vám připadá tato představa bláznivá. Věřte nebo ne, ale pokud si na večírek vyrazíte v saku v oversized velikosti, pak si o vás nikdo nepomyslí, že jste při výběru večerního modelu sáhla vedle. Stačí jen vědět, s čím oversized sako vhodně zkombinovat a i pro tento účel máme perfektní tip: oblečte si skinny kalhoty v koženkovém provedení, krátký krajkovaný top a celý outfit doplňte perfektně padnoucím sakem. Zaručujeme vám, že ve společnosti uděláte dojem!

Při nákupu na internetu, obzvláště pak při nákupu oblečení a obuvi se hodí využít slevové kupóny. Sleva může být v desítkách procent, zkuste třeba slevové kódy na Answear.cz

  • Overal v černém provedení

Ačkoli jsme na začátku říkali, že si máte černou odpustit, nedá nám to, abychom vám pro společenské příležitosti nedoporučili klasický černý overal. S tím na večírku jednoduše nemůžete šlápnout vedle – a to ani tehdy, kdybyste se o chybný krok schválně pokoušeli! Vsadit můžete jak na krátké, tak i dlouhé provedení, s rukávem i bez rukávů – tak či onak na sebe přilákáte pozornost, byť už jen tím, že se od ostatních přítomných dam výrazně odlišíte.