Hippsy,trendy ochrana

Autor: Módní Blog

Hippsy - co to je?? Poprvé jsem se o takzvaném Hippsy pásu dozvěděl od své přítelkyně, že je to vlastně strašně cool věc proti onemocnění a navíc strašně trendy. Už…

Hippsy – co to je??

Poprvé jsem se o takzvaném Hippsy pásu dozvěděl od své přítelkyně, že je to vlastně strašně cool věc proti onemocnění a navíc strašně trendy. Už od počátku byl můj postoj mírně odtažitý, to zase někdo vymyslel něco, na čem lehce vydělá a víceméně nejde o nic převratného. V čem tedy spočívá kouzlo Hippsy pásu?

Hippsy – záchrana zdravotní a módní

Z praktického hlediska je vše v pořádku, pás, který je z přírodního materiálu a chrání partie těla, kde se nachází ledviny. A každý, kdo si nějakou tu zábavu s ledvinami užil, moc dobře ví, že je třeba na ně dávat pozor. Takže trik je v tom, že si nasadíš pás, který elastický a přilnavý, na něj si dáš triko a nikdo nic nepozná (nebo neměl by, ale to bych si tak jistý nebyl).

Hippsy láká na barvičky a vzory

Výrobce samozřejmě a povinně hlásá, že je tento kus „oblečku“ nejen velice praktický a zachrání tě od nemoci, ale zároveň velice in a trendy. Přirozeně, ty by sis to koupila, kdyby tě reklama takovým způsobem neovlivnila? Navíc, když je k dostání ve spoustě barevných kombinacích i s nejrůznějšími potisky na způsob tetování.

Hippsy z pohledu opačného pohlaví

Ale když to vezmu z čistě chlapského pohledu. Pás, který sám o sobě vypadá značně nevzhledně, a který se dá nahradit delším tričkem (lépe vypadajícím a funkci téměř stejně plnícím, ikdyž funkčnost se Hippsy upřít nedá), může pokazit nejednu romantickou a intimní situaci (kluci zkrátka takovéto antisexy věci nemají rádi). Nehledě na to, že i pod trikem může pás působit nevzhledně (tím, že pás končí mezi pupíkem a prsy a triko pokračuje, musí být nějaká vrstva pod trikem znát i z vnějšího pohledu.

Hippsy – ano nebo ne?

Sečteno a podtrženo, kluka touhle „vymožeností“ neokouzlíš, funkci Hippsy pásu lehce nahradíš jinou vrstvou oblečení, kterou můžeš zaujmout daleko více. Nápad to není špatný, ale zvaž sama, jestli ti opravdu za těch 300-500 korun Hippsy pás stojí. Já z toho příliš nadšený nejsem, ale tebe třeba nadchne, rozhodnutí je na tobě 🙂