Inspirace na pánské (měkké) dárky pod stromeček

Autor: dana

Vánoce se kvapem blíží a nezbývá již mnoho času. Již máte pro své blízké pořízené vánoční dárky, nebo stále přemýšlíte, čím byste jim mohli udělat radost? Pokud ještě váháte, přinášíme…

Tipy na dárky na Vánoce

Vánoce se kvapem blíží a nezbývá již mnoho času. Již máte pro své blízké pořízené vánoční dárky, nebo stále přemýšlíte, čím byste jim mohli udělat radost? Pokud ještě váháte, přinášíme vám článek plný tipů na vánoční dárky pro muže, které zaručeně potěší. 

Naprostou pravdou zůstává, že to nejkrásnější, co si člověk může pod stromečkem přát, je zdraví. Obzvlášť v tomto nelehkém roce jsme se o tom všichni ještě více přesvědčili. I přesto chce většina z nás svým blízkým ukázat, že nám na nich skutečně záleží, a tak nějaký ten dárek pro radost pořídí. Jenže pořídit ideální dárek pro muže může být někdy pěkně tvrdý (nebo měkký?) oříšek. 

Proč má Ježíšek rád měkké dárky?

Měkké dárky jsou dětmi proklínané a ženami milované předměty pod Vánočním stromečkem. Jak se k nim ale staví muži? Obvykle od svých dětských let prošla řada mužů názorovým vývojem, kdy již „měkké dárky“ nejsou nutným zlem, ale vítaným darem. Spousta mužů si nerada kupuje spodní prádlo a tak je takovéto delegování příslušného úkolu na Ježíška vítaným ulehčením práce.

Pokud tedy přemýšlíte, že byste pro svého manžela, dospělého syna, bratra či kohokoliv jiného koupila pánské spodní prádlo, pyžamo nebo sportovní nátělníky, vězte, že to je jistě velice dobrý nápad, který sice není bůhví jak originální, ale téměř zaručeně nezklame.

Spodní prádlo

Řada mužů si již v dnešní době potrpí na hezkém a kvalitním oblečení, ale spodní prádlo je zboží, za které stále muži běžně neutrácí horentní sumy. Přesto však kvalitní spodní prádlo z kvalitních materiálů muži dokáží ocenit a s radostí je využívat. Zkuste se tedy při výběru zaměřit spíše na něco, co by si běžně pán pro kterého nakupujete nevybral (to musíte vědět hlavně Vy). Já mohu doporučit sáhnout po dražších a prémiovějších značkách, tento přístup se mi osvědčil a muži byli z dárku téměř vždy nadšení. Se značkami jako Tommy Hilfiger nebo Bugatti jistě nešlápnete vedle. Je rovněž nezbytně nutné vědět, zda daný muž preferuje boxerky či trénky, nebo dlouhé ponožky či jejich kratší variantu.

Boxerky značky Bugatti.

Zajímavou volbou může být například tento zvýhodněný balíček dvou boxerek od Bugatti za 599 Kč. Boxerky jsou vyrobené z bavlny (95 %) a elastanu (5 %), toto zboží najdete v nabídce eshopu Astratex.cz. Můžete se však podívat i na celou nabídku boxerek, zda vás nějaký výrobek nezaujme o něco více.

A co pyžamo?

Noční prádlo se jistě může také hodit jako skvělý dárek pro muže, avšak zde je výběr torchu ošemetnější. Musíte vědět jaký materiál danému pánovi vyhovuje, jak tlusté pyžamo by chtěl nebo jaký střih preferuje. Toto vše je poměrně těžké odhadnout a nákup pánského pyžama jako Vánočního dárku tak do značné míry zívisí na vaší odvaze „to zkusit“.

Pokud váháte, tak můžete zkusit místo pyžama koupit župan z nějakého příjemného materiálu. Župany navíc najdou využití i v jiných situacích. V České republice roste obliba saunování a pokud ve svém okolí nějakého vášnivého příznivce sauny máte, daný jedinec jistě župan ocení i při relaxaci mezi jednotlivými saunovými koly.

Saunovací ručník.

Zůstaneme-li u saunování, tak lze zakoupit kromě županu i speciální saunovací ručník. Cena tohoto županu/ručníku je 649 Kč a je vyrobený celý z bavlny. Najdete jej ve specializovaných obchodech nebo v eshopu Astratex. Věřím, že tento dárek může leckoho zaujmout, protože není zcela tradiční.

Nezapomeňte na sportovce

Sportovní vybavení nemusí být drahé a máte-li ve svém okruhu zapáleného ckylistu, běžce nebo jen milovníka turistiky, můžete popřemýšlet o prodyšném nátělníku. Sportovní nátělníky se hodí pro každého kdo rád sportuje a potřebuje přiléhavou tkaninu pro správný odvod potu. To se hodí zejména z důvodu snížen rizika, že se tělo podchladí a obecně zvýšeného komfortu při sportování. Rozhodně tedy můžeme sportovní nátělníky doporučit, ideální je tento dárek dávat společně se sportovními ponožkami, které také zlepší odvod potu od kůže.

Přidávání dárků na Vánoce.

Ať už se letos na Vánoce rozhodně darovat svému milovanému partnerovi, synovi či tatínkovi cokoliv, bezesporu ho stejně nejvíce potěšíte svou přítomností. Protože právě o tom, že se lidé setkávají a tráví spolu čas, by měly být Vánoce především.