Jak vybrat stylové XXL plavky

Autor: Módní Blog

Když jde o velikosti, které nejsou určené úplně konfekčním postavám, nedá se říct, že by obchody s oblečením byly zrovna přeplněné modely. Koupit plavky pro baculky ale nemusí být noční můra.…

Když jde o velikosti, které nejsou určené úplně konfekčním postavám, nedá se říct, že by obchody s oblečením byly zrovna přeplněné modely. Koupit plavky pro baculky ale nemusí být noční můra. Stačí znát několik základních pravidel a plavky budou slušet i dámám nebo dívkám se skutečnými ženskými tvary.

Se správně vybranými plavkami dokážete doslova zázraky – stačí obléct a vaše postava bude vypadat mnohem líp, budete se lépe i cítit, takže si budete vykračovat mnohem sebevědoměji. A o to líp budete vypadat. Je to začarovaný kruh, který ale pracuje pro vás.

Najděte plavky pro každou postavu

Trápí vás větší bříško? Doslova spásu pro vás představují XXL plavky tankini. Tvoří je klasické kalhotky a delší horní díl, který působí skoro jako tílko. Všechny nedostatky postavy dokážou krásně zakrýt, jsou velmi pohodlné a ocení je třeba ženy, které baví plážové sporty nebo plavání, nemusí neustále hlídat, jestli jim z plavek nikde nic nevyčuhuje. Tento typ plavek často nabízí možnost přizpůsobit si délku horního dílu, třeba tkaničkou na boku. Plavky vám tedy budou vždy perfektně sedět.

Zvážit můžete i klasické jednodílné plavky – jsou ještě pohodlnější a praktičtější a především pro vášnivé plavkyně jsou tou nejlepší volbou. Pokud budou takové plavky vyrobeny z kvalitního materiálu, vaši postavu celkově zpevní a hezké bříško doslova vymodelují. Tmavší barvy samozřejmě opticky zeštíhlí, jasnější kontrastní odstíny zase působí svěže, mladě a vesele. Zkuste tedy jejich kombinaci.

Atraktivní dekolt do plavek

Boubelky se často mohou pyšnit krásně plným poprsím. Potřebují ale podporu, kterou jim správné plavky XXL mohou poskytnout. Získáte je díky kvalitně zpracované podprsenkové části – měla by mít široká ramínka, kostice a měkké košíčky. Vykouzlí vám velmi přitažlivé křivky.

A jak na širší boky? Pomohou vám kalhotky s nohavičkou, které jsou často velmi atraktivní. Bohužel vám ale mohou trochu zkrátit nohy, takže v takovém případě nezapomeňte na podpatky. Na pomoc můžete přivolat i šátek kolem boků, sukýnku nebo sarong, když je vhodně zkombinujete s designem plavek, budete za skutečnou plážovou hvězdu.

Podívejte se i na další tipy na módní oblečení pro baculky – protože plné tvary jsou krásné!