Jaké jsou módní trendy v roce 2020? 

Autor: modniblog.cz

Rok 2019 se pomalu a jistě blíží ke svému konci a rok 2020 začíná klepat na dveře. Je tedy nejvyšší čas začít přemýšlet o tom, jaké módní trendy nám následující…

Rok 2019 se pomalu a jistě blíží ke svému konci a rok 2020 začíná klepat na dveře. Je tedy nejvyšší čas začít přemýšlet o tom, jaké módní trendy nám následující rok přinese. 

Jaká se bude nosit barva? Budou v módě puntíky, nebo proužky? A mezi oblíbené materiály bude patřit kůže, nebo hedvábí? To vše si povíme v několika následujících řádcích. Pokud jste i Vy milovníci módy, jistě Vás trendy pro rok 2020 též zajímají. Pojďte se tedy nechat inspirovat.

Jaro a léto 2020 

Jaro a léto patří mezi nejoblíbenější roční období většiny z nás. Pojďme se tedy společně podívat na to, do jaké barvy budeme moci v tomto období sladit svůj šatník a jaké módní kousky budou těmi nej.

Jaro

Mezi top barvy bude patřit tmavě modrá, pastelová fialová, khaki zelená, výrazně žlutá a čistě bílá. Dominovat budou převážně bílé kousky zejména z hedvábí, asymetrie jako topy na jedno rameno nebo zkosené sukně. 

Obohaťte tedy na toto období svůj šatník například čistě bílou hedvábnou košilí, tmavě modrými šaty asymetrického tvaru nebo výrazně žlutou halenkou.

Jaro 2020

Léto

I modely následujícího léta se ponesou v duchu jemných a příjemných látek, jako je například už zmiňované hedvábí. Mezi top barvy budou stejně jako u jara patřit spíše jemnější tóny a pastelové odstíny.

Léto je většinou zasvěcené nejrůznějším šatům, sukním a šortkám. Ani následující léto tomu nebude jinak. Šortky s asymetrickými tvary v podobě proužků budou hitem sezony. To stejné platí i o sukních a šatech. I ty budou zdobené nejrůznějšími proužky a případně jemnými puntíky. Chybu rozhodně neuděláte ani šaty s květinovými vzory. Během horkých letních dnů zajisté také oceníte praktické topy, které zároveň působí velmi přitažlivě a originálně.

Co se týče obuvi, tak zkuste během těchto ročních období vsadit na zajímavé sandálky, věčné lodičky, nebo zajímavý hit posledních let, a to stylové letní kozačky. 

módní trendy v létě 2020

Podzim a zima 2020

Hitem podzimních a zimních měsíců budou již všem známé kabáty a blejzry. Ty budou laděné především do teplejších tónů barev. Nejen, že tyto modely skvěle vypadají, ale navíc jsou velmi pohodlné. Což jistě ocení každá žena. Kabáty a blejzry si budete moci pořídit v  nejrůznějších variantách střihu a materiálu. 

Příští rok bude také jako stvořený pro milovníky pokrývek hlavy a nejrůznějších šátků. Co se týče obuvi, tak stejně jako každý rok si na své přijdou také milovnice kozaček.

Podzimní móda 2020

Office móda 2020

Mnoho žen tráví v současné době velké množství času prací. Některé ženy tráví v kancelářích i celé dny. Jistá zaměstnání a povolání dokonce vyžadují přísnější office dress code, který má o něco přísnější pravidla, než tomu může být v jiných zaměstnáních. Během své práce chce ovšem každá ženy vypadat krásně, přitažlivě a zároveň se cítit pohodlně. Navrhnout kvalitní business oblečení, které má jasné linie s prvky ženskosti a elegance, není pro současné módní návrháře žádný problém.

Jaro a léto 

Stejně jako každý rok, tak i ten následující bude trendy černá a bílá barva. Tato skvělá kombinace sluší téměř každé ženě. Tato kombinace nikoho neurazí a lze ji kombinovat téměř s jakýmkoliv doplňkem. Krom nesmrtelné černo-bílé kombinace budou trendy různé světlé odstíny barev. 

Ani u šatů nedojde k nějaké převratně změně oproti předchozím rokům. V módě budou pouzdrové šaty a tzv. áčkové šaty. Oba tyto střihy šatů krásně podtrhnou ženský pas a ženské křivky. Vsadit můžete například na čistě černé pouzdrové šaty se zajímavými doplňky, nebo na světlé áčkové šaty se zajímavým páskem.   

Halenky a košile. Další možná varianta půvabného office dress codu. Ani u košil a halenek neuděláte žádnou chybu, pokud ve výběru barev sáhnete po bílé variantě. Ba naopak. Bílá košile a halenka působí elegantně, čistě a jemně. Pokud bílou halenku doplníte například o nějaký zajímavá šátek, který bude během chůze něžně vát, celý outfit bude působit o to více vzdušněji.   

Podzim a zima  

S následným podzimem a zimou bude Váš office šatník potřeba doplnit o teplejší kousky a při jejich výběru volit také teplejší tóny barev. Jednou z možných variant jsou úchvatná saka, blejzry a kabáty. Tyto varianty lze kombinovat s kalhoty i sukní. Co se týče vzorů, tak chybu rozhodně neuděláte, pokud sáhnete po věčných geometrických tvarech, kde se mezi ty nejoblíbenější řadí tvar kostek a proužků. 

Velmi žádané budou také kostýmy, které budou velmi podobné mužskému stylu. Tedy volnější a hrubší střihy saka i kalhot. Celý efekt tohoto modelu lze zjemnit například decentním šátkem, nebo zajímavým doplňkem.     

A co Vy? Už jste na rok 2020 připraveni?