JOBY GORILLA – stativ snů

Autor: Módní Blog

  7 možností jak být nejlepší Společnost Joby nabízí 7 různých druhů Gorillapod. Od těch nejmenších, přes velké, až po různě barevné. Pokud jsi rekreačním fotografem, vystačíš si s „modýlkem“…

 

7 možností jak být nejlepší

Společnost Joby nabízí 7 různých druhů Gorillapod. Od těch nejmenších, přes velké, až po různě barevné. Pokud jsi rekreačním fotografem, vystačíš si s „modýlkem“ Original a Magnetic, který nabízí možnost pro vaše malé foťáčky do 325g. Je malinký, skladný a lehce manipulovatelný. S modelem Magnetic připevníte pomocí přísavek stativ kamkoli.

 

Velký stativ pro velké kluky

Těmi kluky samozřejmě myslíme  fotoaparáty. Nechceme nijak vyčlenit ženy a dívky z fotografování, ty mnohdy předčí ve focení i muže. Další typy Joby Gorillapod jako jsou SRL, SRL-ZOOM, Focus a další nabízí vyvážené a vyrovnané stání pro fotoaparáty až do 5 kg. Takže ani vy profesionálové se nemusíte bát, že byste byli o něco ochuzeni.

 

Barvy, barvy, barvy

Joby Gorillapod nalezneš v sedmi barvách, takže pokud jsi stylový a záleží ti, aby si tvůj nový stativ a starý dobrý fotoaparát padli do noty, můžeš si vybírat.

 

Foto: www.joby.com