Johnny Depp

Autor: Módní Blog

  Stylový vyvrhel Johnny Depp Často se na první pohled může zdát, že Deppův vzhled je jen náhodná slátanina kousků z jeho šatníku, opak je však pravdou. Herec si je dobře…

 

Stylový vyvrhel Johnny Depp

Často se na první pohled může zdát, že Deppův vzhled je jen náhodná slátanina kousků z jeho šatníku, opak je však pravdou. Herec si je dobře vědom toho, v čem vychází ven, ať už jen tak nebo do společnosti. Nestává se, že by dorazil na premiéru svého filmu a další den o něm psaly módní magazíny jako o nejhůře oblečené hvězdě večera. Právě naopak. Jeho vytříbený styl má pravděpodobně co dělat s rolemi, které hrál, a odráží se v něm i fakt, že jako rodilý Američan Spojené státy opustil a usadil se ve Francii – občas působí jako vyvrhel, jindy připomíná přemíra doplňků některé z jeho obskurnějších rolí.

 

Základem Deppova šatníku je kožená bunda

A co tedy na sebe? Jednoduché černé nebo bílé tričko, zvolit můžeš též nějaký vintage kousek. Další částí jsou košile nebo vesty, které většinou používá jako druhou vrstvu na triko. Neodmyslitelným poznávacím znakem jsou zašlé tmavé jeany. V chladnějším počasí vyráží ven v kabátech a šále. Co se však zdá být základním stavebním kamenem jeho šatníku, jsou kožené bundy. Pro ty má prý Depp opravdovou slabost a je to část oblečení, u kterého se nerozpakuje nosit drahé kousky známých návrhářů.

Bez doplňků nevychází z domu

Deppův vzhled by ale nebyl kompletní bez doplňků – klobouků, brýlí, kožených náramků, náhrdelníků, prstenů a množství dalších šperků. Je pozoruhodné, jak dokáže takové množství doplňků zkombinovat a přitom nepřekombinovat. Klobouky nosí černé, šedé nebo hnědé, brýle jsou většinou retro s průhlednými nebo trochu tmavými skly. Jeho záliba ve špercích pochází od rockové ikony Keitha Richardse – právě jím se prý Depp nechal inspirovat pro svou roli kapitána Jacka Sparrowa v Pirátech z Karibiku.