Justin Bieber

Autor: Módní Blog

Justin Bieber začíná již ve 12 Již jako malý klučina, né že by teď byl o moc starší, zpíval rád a podle lidí hezky. Tak si jeho pokroková máma řekla,…

Justin Bieber začíná již ve 12

Již jako malý klučina, né že by teď byl o moc starší, zpíval rád a podle lidí hezky. Tak si jeho pokroková máma řekla, že jej natočí a ukáže kamarádkám na YouTube. Ejhle, strhla tím takovou lavinu sdílení a doporučování, že se Justin Bieber stal za krátkou dobu poměrně známým a jeho známost rychle rostla. Po nějaké době Justina, právě na YouTube, objevil hudební agent Scott Braun. Proslulý agent tedy napsal Biebrově mámě, že by jako chtěl jejího kluka slyšet naživo. Nejspíš zapomněl připsat, že by jim i zaplatil cestu z Kanady do USA, a tak jej máma odmítla. Scottovi to nedalo a napsal jim znovu a tentokrát poslal i letenky do Atlanty. Ve studiu se Justin Bieber potkal se svým oblíbencem Usherem – ústřední postavou R’n’B stylu. To už byla skoro ruka v rukávě.

 

Justin Bieber, sladkých 13

Další ve frontě na Justina Biebra stál taky Justin, ale Timberlake. Mladíčka však více vábila práce s Usherem a tak Justin Timberlake utřel. Společně s novým kamarádem nahráli hit „Somebody to love“. Záhy po tomto debutu zpívá i prezidentu Obamovi a objev roku, dost možná i desetiletí, je tehdy již oficiálně potvrzen.

Justin Bieber má těžký život superstar

Je to tak, kdo z nás by si dovedl představit, že to prostě není jen samá párty, after-párty a fanynky. Dopisů dostává určitě víc než Santa Klaus a to nemluvím o vzkazech na Twitteru, smskách a voláních. Když naposledy zkoušel vystavit na Twitter nějaké telefonní číslo, bylo z toho pěkné video, kde za jeden den napsalo, nebo zavolalo 40 000 lidí! Někdo si řekne: „dobře to jsou maličkosti, nejhorší bude každý den vstát a načesat si patku.“ Osobně si myslím, že na to má lidi, nebo matku. Další na pořadu dne bude make up, protože chlapec prochází pubertou a to sebou přináší všelicos nového. Hlavně na tváři teda.

Justin Bieber píše paměti

A nakonec, pro jeho příznivce mám skvělou zprávu. Jako typický zcestovalý a světem zkušený mazák píše své paměti. Nedokážu si představit, o čem tam bude psát, ale věřím, že se to bude prodávat. A co my víme, třeba přijede i na autogramiádu do Česka.