Když dámská mikina, tak Adidas

Autor: Módní Blog

Pan Adidas a jeho mikiny Značku Adidas založil v roce 1948 Adolf aka Adi Dassler. S podníkám začal ale už mnohem dříve. První boty vytvořil už  jako ostřílený dvacátník. Moc…

Pan Adidas a jeho mikiny

Značku Adidas založil v roce 1948 Adolf aka Adi Dassler. S podníkám začal ale už mnohem dříve. První boty vytvořil už  jako ostřílený dvacátník. Moc daleko od domova při tom ale jít nemusel. Dílnu si zřídil v prádelně své mámy. Business se tomuto chlapíkovi pomalu rozjížděl, a své boty poprvé představil světu na olympijských hrách v Amsterdamu v roce 1928. Na pole oblečení ale Adi vtrhnul až v roce 1954 a od té doby se taky píše historie jeho mikin. Lidé po celém světě si je oblíbili. Čím to ale je, že mají takový úspěch? Ti co mikinu Adidas vlastní to ví, pro ty ostatní jsem učinila několikaletý průzkum kvality:).

Tajemství Adidas mikin odhaleno

Základní pravidlo zní: nenechej se chytit do spárů tržnic a jejich sladkých řečiček, čím víc pruhů, tím víc adidas. Tudy cesta nevede. Mikiny adidas jsou sice o kapku dražší, ale máš jistotu, že platíš za opravdovou kvalitu. Já jsem si během pár let pořídila asi tři adidasky a všechny jsou doteď v perfektním stavu. A že jsem s nimi nezacházela zrovna jako v bavlnce! Zvládly spoustu potu a válení se po zemi při sportu, ale taky asi milion vyprání bez poškození potisku. Jednu oldschool adidasku jsem dokonce podědila a i po službě dvěma generacím vypadá oukej. Pokud jsi tedy sportovec nebo prostě jen nedáš dopustit na dobrou kvalitu, mikina Adidas by tě neměla zklamat. Kde je ale nejlépe sehnat?

Cyber lov dámských Adidas mikin

Dneska stačí jeden klik a jakékoli zboží máš doma.  Jednobarevné mikiny přes hlavu, s kapucí a klokaní kapsou jsou prostě klasika, ten správný šmrc jim ale podle mě dodává tradiční logo Adidas original, tzv. trefoil. Pro něžné holky je jako dělaná růžová adidas mikina se stříbrným logem. Pro ty slečny, co mají rády vychytanější designy jsou tady mikiny s barevným logem na celém břiše nebo mikina s takzvaným „logem v logu“. Ostatně, prošmejdit si to můžeš v nákupní galerii sama. Třeba tam i pro někoho najdeš pěkný dárek k Vánocům:).