KISSBOOK

Autor: Módní Blog

 Jmenuje se Mia a vede svůj virtuální koutek krásy. Vyprázdněte kosmetický stolek a uvolněte si místo v šatníku, tipy a triky ohledně kosmetiky i módy jsou už na cestě! Mia je…

 Jmenuje se Mia a vede svůj virtuální koutek krásy. Vyprázdněte kosmetický stolek a uvolněte si místo v šatníku, tipy a triky ohledně kosmetiky i módy jsou už na cestě!

Mia je dvaadvacetiletá sympatická slečna, která propadla kosmetice tělem i duší. Kissbook je takovou modlou pro všechny ženy, které se rády líčí a neuspokojuje je jeden lesk na rty. Nejde však o jakési tutoriály, jak se správně nalíčit, Mia je spíše naším průvodcem po světě kosmetiky. Pečlivě nás naviguje, jakým směrem se máme vydat, a upozorňuje na možná scestí. Avšak místo drobečků na zemi, sledujeme otisky rtěnky.

ELEGANTNĚ PŘEDEVŠÍM

Krom očividného talentu pro líčení nás Mia zavádí i do svého šatníku. I zde jsme spokojeni. Její styl je charakteristický jedinečnou elegancí. Dlouhá blonďatá hříva perfektně zdobí každý outfit a dodává mu kus romantičnosti. Dokonce i ve věcech, které ryze eleganci potlačují, Mia opět září jako naprostá dáma. Její blog tedy přidáváme do sledování a vřele doporučujeme!