Kolekce podzim/zima v Orsay

Autor: Módní Blog

Jaká bude nová kolekce Orsay? Kolekce podzim/zima v ORSAY prezentuje sebevědomou ženu: smyslnou a silnou zároveň – převládající styly dřívějších sezón nyní ustupuje nové ženskosti. Explozivní směs stylů se zaručeně…

Jaká bude nová kolekce Orsay?

Kolekce podzim/zima v ORSAY prezentuje sebevědomou ženu: smyslnou a silnou zároveň – převládající styly dřívějších sezón nyní ustupuje nové ženskosti. Explozivní směs stylů se zaručeně postará o rozruch, neboť hlavní motto trendu značky Orsay této sezóny zní: Kontrasty! Důležitými materiály jsou denim, kůže a úplet – dovoleno je vše, co se líbí!

 

Kožíšek a blejzr jsou klíčovými hráči

Kožešina zastupuje luxus a hřejivé teplo. Šaty, které v následující zimní sezóně patří do kategorie „To musíš mít“, jsou důkazem potřeby návratu nadčasových tvarů. Orsay ti nabízí různé typy blejzrů, které jsou důležitými klíčovými hráči. Potvrzuje svoji mnohostrannost: Jednou se objeví s šálovým límcem, podruhé v prodloužené délce, jindy zase ve zkráceném střihu.

 

Šedá a černá vládnou kolekci značky Orsay

Šedá a černá jsou dvě nejdůležitější základní barvy podzimní kolekce Orsay. K nim se přidávají barevné akcenty: velbloudí, sytě červená, různé odstíny modré nebo fialová. Romantické halenky, šaty s volány nebo krajkovými detaily jsou kombinovány s krátkými tvídovými kabátky, zkrácenými blejzry nebo kabátky z jemného úpletu. Velmi elegantní téma: „Žena“ se ráda ukazuje v bohatě zdobených a kouzelných šatech! Důležitá jsou objemná řasení kombinovaná s konstruovanými tvary, matu a lesku.

Drsná, svůdná, elegantní, to vše můžeš být

Drsný vzhled kůže je sladěn se splývavým řasením a sklady, které připomínají šaty řecké bohyně. Další nostalgické vlivy pocházejí z jezdeckého sportu a počátků letectví. Nadčasové siluety a produkty jsou modernizovány pomocí jemného proužkovaného úpletu, hrubě pletených doplňků, velkých límců nebo krátkých kožených bund. Nejdůležitější siluetu tvoří ženské, nabírané šifónové šaty s květinovým potiskem, parka z řady Casual od Orsay nebo kožená bunda, legíny, hrubě pletené ponožky a drsně působící boty.