Kontaktní čočky, které padnou

Autor: Módní Blog

Proč čočky? Libuješ si v ožužlávání ruček svých dioptrických brýlí a šťourání si s nimi do uší či vlasů za doprovodu zamyšleného, mudrcujícího pohledu? Pak tohle nejspíš nebude nic pro…

Proč čočky?

Libuješ si v ožužlávání ruček svých dioptrických brýlí a šťourání si s nimi do uší či vlasů za doprovodu zamyšleného, mudrcujícího pohledu? Pak tohle nejspíš nebude nic pro tebe. Jestliže tě ale sklíčka opřená o nos už omrzela nebo po nich ani nehodláš sáhnout, můžeš zvolit praktickou alternativu – kontaktní čočky. V mnohém ti mohou usnadnit život a také švihácky změnit tvou image!

 

Vybíráme vhodné kontaktní čočky

Existuje několik druhů kontaktních čoček. Vybrat si je můžeš podle toho, jak často je plánuješ nosit, jak citlivé máš oči nebo jaké pohodlíčko jim chceš poskytnout. Pořídit si můžeš čočky jednodenní, čtrnáctidenní nebo měsíční. Důležitá je také volba materiálu čočky. S tímto výběrem ti však poradí kontagtolog či optometrista, u kterého je třeba absolvovat prohlídku. Každé oko je zkrátka unikát a neexistuje žádná univerzální čočka, která by vyhovovala každému. Nabídka kontaktních čoček je na trhu opravdu široká, takže si stoprocentně zvolíš takové, které ti padnou jako ulité. Že by to chtělo nějaký ten tip už teď? Není problém, zaujmout tě mohou například kontaktní čočky Acuvue.

 

Stylově s barevnými čočkami

Barevné kontaktní čočky dovedou doslova kouzlit. Jaké je tvé přání? Chceš být výraznější, chceš změnit image, chceš šokovat, pobavit, ohromit nebo jenom podtrhnout svůj přirozený vzhled? Toho všeho můžeš díky barevným čočkám dosáhnout. Barevné čočky mohou zcela změnit barvu tvých očí nebo dokonale zvýraznit tvůj přirozený odstín. Zakoupit je lze s i bez dioptrií. Pakliže chceš doopravdy zapůsobit, můžeš si pořídit čočky s crazy motivem!