Kotníčkové boty si zamilujete!

Autor: Módní Blog

  Představují ideální kompromis mezi vysokými kozačkami a nízkými teniskami. Velice pohodlně se nosí. Dají se pořídit v mnoha zajímavých provedeních a nosit je můžete prakticky k čemukoli. O čem je řeč?…

kotníkové boty

 

Představují ideální kompromis mezi vysokými kozačkami a nízkými teniskami. Velice pohodlně se nosí. Dají se pořídit v mnoha zajímavých provedeních a nosit je můžete prakticky k čemukoli. O čem je řeč? No přece o kotníčkové obuvi, do které se jednoduše musíte zamilovat již na první pohled! Aktuálně panující počasí již není nejpřívětivější a dávno nám neumožňuje vyrazit do ulic v pohodlných keckách a teniskách, které tolik milujeme. Možná nepatříte mezi příznivkyně vysokých kozaček nebo se jejich nošení zdráháte jen proto, že si je přes krutou zimu ještě dostatečně užijete. Naštěstí existuje perfektní kompromis, kterému byste měli věnovat pozornost – kotníčkové boty. Pojďme si je společně v dnešním článku představit!

 

Kotníčkové boty nejsou jen na podzim

Trend kotníčkové obuvi se nejvíce rozmáhá především s nástupem podzimu – tedy začátkem září, kdy teploty nejsou nejteplejší, ale pořád se to ještě dá. Ovšem pozor – rozhodně je nemusíte nosit jen na podzim nebo naopak na jaře! Pokud si vyberete správně, mohou vám tyhle botičky zdobit nožky i v zimě. Samozřejmě k tomuto účelu musíte zvolit správný tip – tedy upustit od modelů s perforováním.

shutterstock_244576426

K čemu se dají nosit kotníčkové boty?

Sahají mírně nad kotníky a mají nespočet přitažlivých provedení. No uznejte sami, že odolat kotníčkové obuvi je skutečně nadlidský úkol. Jestliže si pohráváte s otázkou, k čemu se tento typ botiček dá nosit, odpověď je velice jednoduchá: k čemukoli! Ať už si je oblečete k sukni, legínám nebo riflím, vytvoříte dokonalou harmonii a za vaším outfitem se okolí bude obdivně otáčet.

— Při nákupu obuvi na internetu můžete ušetřit například když využijete slevový kupón na Footshop.cz

shutterstock_235267045shutterstock_255690001

Jaké budou ty pravé právě pro vás?

Kotníčkové boty mohou mít mnoho podob – od ležérní elegance, přes modely doplněné o prvky rebélie až po botičky vhodné do společnosti. Věřte, že rozhodně je z čeho vybírat a i ta nejnáročnější z vás si dokáže přijít na své. Možná vám učarují kotníčkové boty na podpatku, díky kterým se na svět budete dívat z výšky. Nebo raději dáte přednost kouskům na pohodlnější platformě, která přeci jen zajišťuje stabilnější chůzi? Či se snad rozhodnete pro botky napodobující pánský styl, se kterými vytvoříte dech beroucí outfit? Volba je jen na vás!

shutterstock_154956002

Barva, barvy, barvičky!

I co se barev kotníčkových bot týče, nebudete ochuzeni o skutečně rozmanitý výběr. Rozhodovat se můžete mezi naprostou klasikou jako je černá a bílá – tyto botky se dají skvěle kombinovat prakticky s čímkoli. Nechybí ani kousky v pastelových odstínech, které se drží při zemi. Opomenout nelze ani botičky v zářivějších barvách, ve kterých na ulici zaručeně vyniknete, a okolí vás v žádném případě nepřehlédne. Ať už vaše volba bude jakákoli – černá, červená, hnědá, zlatá nebo šedá – s kotníčkovou obuví zkrátka nemůžete udělat ani jeden chybný krok!