KOZAČKY, KTERÉ NEMILUJÍ ZIMU

Autor: Módní Blog

Každá nová sezóna si zaslouží nějakou extravaganci. Něco netradičního a stylového. A hitem pro jaro/léto 2013 jsou boty, které z vás udělají antickou bohyni. Přestože letošní zima trvala tak dlouho, až…

Znovu Altuzarra ve světlejším provedení

Každá nová sezóna si zaslouží nějakou extravaganci. Něco netradičního a stylového. A hitem pro jaro/léto 2013 jsou boty, které z vás udělají antickou bohyni.

Přestože letošní zima trvala tak dlouho, až jsme začaly zvažovat, zda Mayové přece jen netušili něco víc, slunečné dny přeci jen přišly. Zimní věci se skryly na nedohledné místo a odpřísáhly jsme si, že nic spojené se zimou nechceme dlouho vidět. A brzo jsme si to rozmyslely. Pro letošní jaro/léto 2013 jsou totiž hitem kozačky. Ale nebojte se. Jsou to naši spojenci. Zimu rozhodně nemilují.

SÍLA GLADIÁTORA

Byly tady a jsou tu zas. Gladiátorské boty opět září na scéně a to od těch nejluxusnějších návrhářů. Alexander Wang, Altuzarra, Tom Ford, Proenza Schouler, Chanel, Jimmy Choo a spoustu dalších se prošli kolem antického Říma a vznikla umělecká hra s pásky okořeněná moderním sexappealem. Boty dodávají sílu každému outfitu, hodí se k večerním šatům i kraťasům, záleží čistě na vašem osobním stylu a hře s jednotlivými kousky oblečení.

SMYSL PRO DETAIL

Letní páskové kozačky milují detaily. Šířka, vzhled pásků a technika jejich propojení je na každém páru bot osobitá. Podpatky jsou originální, spony netradiční.

Existuje snad jen jediné pravidlo, které byste měly při nošení těchto bot dodržet. Nechte je mluvit. Nezakrývejte z nich ani špetku, tyto boty nejsou módním doplňkem, ale módní ikonou. Na noze nejsou vedlejší postavou, ale hrdinou příběhu, který váš outfit vypráví.

Gladiátorské kozačky se zatím v České republice objevují opatrně snad z obav z odmítnutí. My jim však říkáme stoprocentně ano! A doufáme, že první vlaštovky, které se zde objevují převážně na módních e-shopech, se rozletí po celém Česku. Vždyť jaká by to byla škoda, nezažít sílu gladiátorů!