KVĚTY VE VLASECH

Autor: Módní Blog

V létě odepínáme náhrdelníky a snažíme se dopřát pokožce volné nadechnutí. Jak ozdobit outfit, aniž byste si ničili šperky potem? Zaměřte se na vlasy! Pot dokáže pozlobit. Milovnice dlouhých vlasů jistě…

kvetiny ve vlasech

V létě odepínáme náhrdelníky a snažíme se dopřát pokožce volné nadechnutí. Jak ozdobit outfit, aniž byste si ničili šperky potem? Zaměřte se na vlasy!

Pot dokáže pozlobit. Milovnice dlouhých vlasů jistě přitakají, že není nad nepříjemný pocit přilepených pramenů na zátylku. Jelikož je však pravidlem, že sdílení vzteku přináší hromadné řešení, dali se hlavy dohromady a vzniklo nekonečné množství osvobozujících drdolů. Na krku se tak objeví prázdno, které se vybízí k vyplnění. Pokud si však nechcete náhrdelníky zničit potem, bez něhož to v létě prostě nejde, zaměřte svou pozornost jiným směrem. Letní doplňky věnujte vlasům.

ČELENKY A SPONY

Většina letních účesů k tomu přímo vybízí. Drdoly jsou převážně tvořeny tak, aby květinové spony formovali pomyslnou třešničku dortu. Naopak pro kratší vlasy, ve kterých spony často špatně drží, se lépe hodí čelenky poseté nejrůznějšími květy. Tento doplněk vás nebude nijak tížit, ani obtěžovat.

flower-headbands