Lakované boty jsou opět trendy

Autor: dana

Jaro co nevidět naplno propukne, a tak je nejvyšší čas začít shánět vhodnou jarní obuv. Zkuste tentokrát vsadit na elegantní lakovky. Právě ty budou totiž letošní jaro trendy.  Na vysokém…

Lakované boty jsou opět v módě.

Jaro co nevidět naplno propukne, a tak je nejvyšší čas začít shánět vhodnou jarní obuv. Zkuste tentokrát vsadit na elegantní lakovky. Právě ty budou totiž letošní jaro trendy. 

Na vysokém podpatku, na nízké platformě či ke kotníkům. To je jen velmi malý výčet typů lakovaných bot, které si můžete pořídit. A jelikož právě lakované boty budou letos trendy, měla by alespoň jedny takové mít ve svém botníku každá žena. A ikdyž aktuální situace neumožňuje nákup obuvy v kamenných obchodech, stále je možné boty nakoupit třeba přes internat. Nemusíte se bát, špatnou velikost lze vždy vrátit a navíc při nákupou obuvi můžete i ušetřit.

Mezi jakými lakovanými boty můžete vybírat, a které lakované boty budou letos trendy? To si můžete přečíst v následujících řádcích.

5 typů lakovaných bot, které budou letos trendy

Takzvané lakovky jsou velmi oblíbené již řadu. Obzvláště pak jaro a léto je pro takové boty jako stvořené. Ať už tedy budou vašimi favority lakované polobotky, lakované lodičky či lakované baleríny, jedná se zkrátka o obuv, kterou během jarních i letních měsíců skutečně oceníte. 

Nyní se můžete podívat na 5 typů lakovaných bot, ze kterých si vybere každá žena, slečna i dívka. 

Lakované polobotky

Za vůbec největší klasiku se považují černé lakované polobotky. Praktické, pohodlné a stylové polobotky v elegantním lesklém designu jsou zkrátka hitem již několik let. Jedná se o skvělou obuv vhodnou k formálnějším i méně formálním outfitům. Pokud tedy i vy hledáte univerzální boty na jaro, lakované polobotky jsou skvělou volbou. Navíc je velmi snadno můžete kombinovat se společenskými kalhotami, jarními sukněmi i džínami.

Lakované kotníkové boty.

Lakované baleríny

Lakované baleríny jsou stejně jako výše zmiňované lakované polobotky mezi ženami velmi oblíbené. Záleží pouze na vás, zda vsadíte na lakované baleríny s kulatou špičkou, nebo dáte přednost lakovaným balerínám do špičky. Lakované baleríny se skvěle hodí k šatům, sukním, ale i šortkám a kalhotám. Opět se zkrátka jedná o univerzální jarní/letní obuv, kterou si zamilujete. 

Sexy lakovky na podpatku 

Ženy, pokud dáváte přednost botám na podpatku, tak takové lakované lodičky by vám doma rozhodně neměly chybět. Pořídit si můžete elegantní černé lakované lodičky, sexy červené lakované lodičky nebo třeba něžné pudrové lakované lodičky. Zkrátka alespoň jedny lakované boty na podpatku by v dámském botníku rozhodně neměly chybět. Jedná se o úžasný módní kousek, který nádherně podtrhne vaši ženskost a působí naprosto senzačně. Kombinovat je opět můžete prakticky s čímkoliv. Ať už s džínami, tak i s šaty či sukní.

Lakované boty na podpadku.

Nízké lakované kozačky

Nízké lakované kozačky oceníte především během chladnějších jarních dnů. I když se tedy zřejmě nebude jednat o ty nejvíce využívané jarní boty, takové nízké lakované kozačky na klínku stojí za to si pořídit. V kombinaci s formálnějším outfitem totiž vypadají takové boty opravdu fantasticky. 

Šněrovací lakovky ke kotníkům 

Šněrovací boty ke kotníkům se v poslední době staly obzvlášť oblíbené. Proto takové černé šněrovací lakovky ke kotníkům jsou další skvělou variantou lakovaných bot, které stojí za zmínku. Ať už těmito botami doplníte klasické modré džíny, nebo vsadíte na originálnější outfit a lakovanými boty ke kotníkům doplníte tylovou sukni či šortky, chybu rozhodně neuděláte. 

Dámy, a jakému typu lakovaných bot dáváte přednost vy?