Liposukce bez bolesti

Autor: Módní Blog

Jsem tlustá, co budu dělat Opravdu si nemá smysl nalhávat, že jsi tlustá, když ti ručička ukazuje šedesát kilo. Žijeme, ale bohužel ve světě, kde ti, kteří by si to…

Jsem tlustá, co budu dělat

Opravdu si nemá smysl nalhávat, že jsi tlustá, když ti ručička ukazuje šedesát kilo. Žijeme, ale bohužel ve světě, kde ti, kteří by si to naopak namlouvat měli, těm je to jedno. Nadváha, obezita, tyto dvě věci je pak pronásledují jako noční můra. Jednoho dne se rozhodnou, že s tím něco udělají, ale co? Tak aby to nebolelo? A to je právě to, klasická liposukce bolí a rekonvalescence trvá hrozně dlouho.

 

Liposukce 3. generace

Ale milé dámy nezoufejte. Moderní svět vymyslel revoluční novinku v podobě bezbolestné liposukce. A jak je to možné? Nejde totiž o chirurgický zákrok, jak tomu bylo doposud, ale o liposukci ultrazvukem. Tato forma liposukce díky své neinvazivní povaze zaručuje, že se ti nebudou tvořit modřiny a otlaky, jak je to u liposukce běžné. Ultrazvuk rozbíjí tukovou tkáň a díky přesnému zacílení se může jednat i o menší plochy.

Kdo může a kdo nesmí?

Tato metoda liposukce je díky svému charakteru možná pro všechny ve věku 18 – 75 let. Pouze lidé se závažnými onemocněními jako jsou rakovinou, cukrovkou, epilepsií, vážným onemocněním jater nebo ledvin, srdečními chorobami, cévními poruchami, arterosklerózou, vysokým cholesterolem by neměli tuto léčbu podstupovat. Liposukci by se měli vyhnout pacienti s kardiostimulátorem a těhotné ženy. Co se týče vedlejších účinků, je zjištěno pouze zarudnutí kůže po terapii, které je ovšem krátkodobé.