Abercrombie & Fitch, luxus pro volný čas

Autor: Módní Blog

Abercrombie & Fitch Abercrombie & Fitch, značka pocházející ze Spojených států, přizpůsobuje svou módu zákazníkům ve věku zhruba mezi 18 až 25 lety. Po proslavení této značky v domácí zemi se…

Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch, značka pocházející ze Spojených států, přizpůsobuje svou módu zákazníkům ve věku zhruba mezi 18 až 25 lety. Po proslavení této značky v domácí zemi se zaměřila na export, převážně do Evropy.

Charakteristickým rysem značky A&F je nositelnost, jednotlivé modely jsou vhodné pro denní nošení, avšak podstatně se odlišují v kvalitě. Jedná se o vnesení značné míry luxusu do běžného života všech, kteří této značce podlehli.

Historie značky Abercrombie & Fitch

Původně tato společnost vznikla v roce 1892 se zaměřením na sport a sportovní módu. Rozhodnutí Abercrombie & Fitch o zaměření na sport nebylo zrovna nejšťastnější, po několika téměř existenčních krizích byla kompletně změněna strategie. Podnik přijímá nálepku „luxus pro volný čas“, což se stalo tou pravou trefou do černého. Značka Abercrombie & Fitch nadále roste a expanduje – obchody otevírá v dalších a dalších zemích světa. Jedná se o mocnou, lifestylovou značku vlastnící nejen stovky obchodů, ale především desetitisíce spokojených zákazníků, kterým vždy dokáže nabídnout to, co požadují.

Kolekce Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch se proslavila zejména kolekcemi džínového oblečení, které bylo již několikrát označeno za „nejluxusnějšího džínového oblečení“. Luxus, který Vám Abercrombie & Fitch nabízí, se těší obrovskému zájmu. Oblíbeností se dokonce v posledních letech vyrovnává značce Prada!

Tato značka se stává stále populárnější, nejen díky perfektně zvolenému sortimentu zboží, ale také strategií, kterou se vydala. Oblečení jako džíny, košile, mikiny, trička a podobně nosí v běžném životě snad každý a A&F ti umožní tuto nutnost zahalit do značné dávky luxusu, což je velice lákavé. V případě A&F se nejedná ani tak o touhu dát najevo to, že na drahé oblečení jednoduše máš, ale spíš ti umožňuje dopřát pohodlí a luxus  jaksi sám sobě. A při odpovědi na otázku co se nejvíce prodává (oblečení, co nosíme denně) je jasné, že A&F rozhodně nečekají krušné časy, ale naopak.  Řekli bychom: „klobouk dolů pánové Davide Abercrombie a Ezro Fitchi.“

Už ať máme taky jeden z Original obchodů v ČR!

Foto by: www.abercrombie.com