Móda pro lidi s pořádnými svaly

Autor: Módní Blog

Móda pro lidi s pořádnými svaly Je pravda, že chlapi s velkými svaly v tom nejsou sami. Takové ženy s bujným poprsím mají také problém. Nedávno jsem brouzdal internetem a našel jsem eshop,…

Móda pro lidi s pořádnými svaly

Je pravda, že chlapi s velkými svaly v tom nejsou sami. Takové ženy s bujným poprsím mají také problém. Nedávno jsem brouzdal internetem a našel jsem eshop, který se zaměřuje přesně na tyto lidi. Sám tenhle problém nemám (bohužel), takže jsem nenakoupil, ale vážně mě tento eshop zaujal. Mít svaly je přece super věc! Ženy zajímají zpravidla pořádní chlapi a ne nějaké párátka, i když to veřejně nepřiznají. Sám jsem pravidelně bouchal v posilovně, než přišla vysoká a Módní blog. Bylo to jako droga, svaly rostly, ale mě to bylo pořád málo. Až jsem se jednoho dne nevlezl do jediného hezkého trika a musel si koupit o velikost větší… Vypadal jsem jako v tričku po tátovi a rukávy byly stejně pořád úzké. Tak jsem přestal s boucháním a začal vytvářet Módní blog. Dneska zase s posilováním začínám, a už se podobných problémů nebojím. Vím, že na monstastyle.cz mají oblečení, které počítá s většími svaly. Zrovna teď někdy jim dorazila nová kolekce. Doporučuji se na ni mrknout. V nové kolekci najdeš oblečení pro chlapy, kteří mají svaly. Mě osobně se líbí jejich trika a mikiny.  Věřím, že se budou líbit i všem, kteří to s posilováním myslí vážně a také všem, kteří dělají bojový sport jako box.

Řešení pro lidi s velkými svaly

Značka Monstastyle pochází z USA a orientuje se především na kulturistické oblečení a oblečení pro bojové sporty. Oblečení je nejen pro muže, ale také pro ženy. Důraz je kladen na pohodlí, kvalitní materiály a designovou originalitu. Novou kolekci najdeš na monstastyle.cz. Jak budovat svaly se můžeš dozvědět z našich dřívějších článků jako: „Je budování svalů genová záležitost?“ nebo „Tajemství metod bulharského posilování“.