Móda s nápadem! Potíte se? Vím, co si musíte obléknout, aby to nebylo vidět!

Autor: Módní Blog

Problém nadměrného pocení rozhodně nepatří jen k horkým měsícům. Mnoho žen a dívek se s nevzhlednými koláči od potu potýká i v tomto období. Jestliže i vás trápí viditelné kruhy od potu na…

Móda s nápadem

Problém nadměrného pocení rozhodně nepatří jen k horkým měsícům. Mnoho žen a dívek se s nevzhlednými koláči od potu potýká i v tomto období. Jestliže i vás trápí viditelné kruhy od potu na vašem oblečení, což vám na sebevědomí zrovna dvakrát nepřidá, pak je náš dnešní článek určený právě vám. Našli jsme pro vás zajímavé tipy, díky kterým okolí nezpozoruje váš problém a vy tak za každé situace budete za dámu. Nechte se inspirovat naší módou s nápadem, která vám prozradí, co nosit nejen teď v zimě, ale do čeho se zahalit i v létě.

shutterstock_243104563

Tipy na zimu

Jak již bylo řečeno – mnoho z vás se s koláči od potu potýká i teď, kdy venkovní teploty sice klesají k nulovým hodnotám, ale v kancelářích, obchodech či kdekoli jinde je doslova přetopeno. Následující řádky vám představí hned 3 ideální kousky oblečení, které váš problém hravě zamaskují!

TIP: Při nákupech na internetu můžete využít slevové kupóny. Třeba slevový kód na dechmann.cz pod tímto odkazem: http://kuponer.cz/obchody/deichmann/

  1. Černá barva je klasika

Černá barva je úžasná a to hned v několika ohledech. Nejenže je velice snadno kombinovatelná, elegantní a dokáže vám ubrat na nechtěných kilech, ale rovněž si dokáže hravě poradit s vaším pocením. Černé kousky oblečení na rozdíl od jich barviček schovají skvrnky i skvrny od potu a vy se tak nebudete muset trápit, že vás na pracovní poradě všichni pozorují.

shutterstock_305853812

 

  1. Topy s chytrým volánem

S klidným srdcem můžete vsadit i na vršky, které vám za pomocí volánu zakryjí ramena. Jsou elegantní a dají se nosit k jakémukoli oblečení. Chybným krokem nemusí být ani halenky s širokými rukávy do zvonu nebo blůzky střižené ho populárního pončo stylu. Tyto kousky zakryjí koláče od potu a vy se budete cítit fajn.

 

  1. Hluboké průramky

Trička, tílky, topy i halenky s hluboce střiženým podpažím jsou pro ženy a dívky trápící se pro nadměrné pocení ideální volbou. Nemluvě o skutečnosti, že tento druh oblečení je letos obrovským trendem. Díky hlubokým průramkám bude mít vaše podpaží volnost a i v té nejpřetopenější místnosti vám na oblečení nevzniknou nepříjemné skvrnky.

Tipy na léto

Do léta sice ještě daleko, ale proč si již nyní neprozradit, co můžete nosit, aby vaše pocení nebylo všem přímo na očích? Potit se v létě není neobvyklý jev. Zatímco někomu to nevadí, neboť je to pro něho přirozené, jiný se za mokré fleky v podpaží stydí. Naštěstí víme, na co v horkých měsících vsadit – tak se nechte inspirovat!

shutterstock_103769045

 

  1. Šaty s vázáním za krk

Šaty s vázáním za krk jsou klasika, která vás nikdy nenechá ve štychu. Modely s hlubokými zády nemají v okolí podpaží žádnou látku a zpocené koláče se tak nemají kam obtisknout. Nemluvě o skutečnost, že v horkých dnech oceníte co možná nejvíce holé kůže. Tak se nebojte! Vsadit můžete i na topy a tílky, jež se zavazují za krkem.

 

  1. Oblečení v kimono stylu

Znáte kimono styl? Jedná se o oblečení, které je typické pro volné střihy a široké rukávy. A právě ony široké rukávy budou v létě vašim největším spojencem, neboť zakryjí problém s pocením. Vybírat můžete ze spousty možností – ať už to budou šaty, halenky nebo trička – ve všem budete vypadat skvěle a hlavně vaše pocení nebude vidět!

shutterstock_309985994