NA JEDNÉ NOTĚ

Autor: Módní Blog

Léto miluje minimalismus. A my milujeme letní overaly. Přidáte se? Když se řekne overal, většina lidem si vybaví ta dětská fotografie z rodinného alba, která se obvykle ukazuje u nedělního oběda…

Léto miluje minimalismus. A my milujeme letní overaly. Přidáte se?

Když se řekne overal, většina lidem si vybaví ta dětská fotografie z rodinného alba, která se obvykle ukazuje u nedělního oběda návštěvě a kde vám ještě roztomile teče slina po barevné kombinéze. Dětské overaly jsou v české krajině již po mnoha let a jsou zlatou klasikou. Pod heslem „dobrých věcí nikdy není dost“ se vkradli do obchodů overaly i pro dospělé. A Češi se kupodivu ostýchají. Snad abychom překonali obavy z oněch fotografií či pouhý odpor k neobvyklosti, rozhodli jsme se zlomit ortel nad touto módní inovací a ukázat její půvab!

ÚSPORA ČASU

Je těžko uvěřitelné, že hlavním konkurentem overalů jsou šaty. Jejich odlišnost je skoro hmatatelná, přesto se jedná o jediné oblečení, které pokrývá celé tělo na jedné notě. Pokud však znáte výhodu letních šatů, nemusíte dlouho uvažovat nad tím, proč zrovna mít ve skříni overal. Praktické, vzdušné. Končí lámání si hlavy, zda spolu vrchní a spodní část tvoří sehraný tým, o to už se postarali před vámi.

MOŘE, PÍSEK, OVERAL

Overaly se v létě dají velice ocenit. Jejich letní podoba se často skládá z korzetového vrchu a kraťasového spodku, což dopřává vašemu tělu spoustu volnosti. Stejně jako u moře oceníte šaty, i letní overaly budete milovat. Nemusíte nad nimi dlouze uvažovat, umožňují vám hromadu prostoru a naplňují i touhu po lehkosti ve vedrech. Zavřete tedy dětské fotografie do alba a objevte tuto krásu. Kdo nevyzkouší, ten se nezamiluje.

Při nákupech můžete ocenit i web Kuponer.cz, kde naleznete třeba slevový kód na Okay.cz.