NA VELIKOSTI ZÁLEŽÍ

Autor: Módní Blog

Žena a kabelka, to jsou nerozluční přátelé. Které kabelky pokládáme za nejlepší kamarádky? A proč na velikosti tolik záleží? Všichni si pamatujeme památečný moment našeho dětství – Mary Poppins vytahující…

Žena a kabelka, to jsou nerozluční přátelé. Které kabelky pokládáme za nejlepší kamarádky? A proč na velikosti tolik záleží?

Všichni si pamatujeme památečný moment našeho dětství – Mary Poppins vytahující ze své tašky lampu. Pro dítě fascinující, pro ženu posedlostí. Samozřejmě nechceme tvrdit, že by ženy spalovala touha nosit sebou kusy nábytku, jde spíše o onen prostor. Prostor pro celý život. Proč? Protože nikdy nevíte!

KAŽDODENNÍ MAXIMUM

Je zde spousta možností. Elegantní psaníčka na plesy, psaníčka na večerní párty, malé tašky přes rameno na koncerty. Praktické minimum dalo by se říct, jenže stejně jako plesová róba patří do sféry výjimečného, tak i tito společníci. Ženy prostě milují svůj prostor. Přestože od mužů často zaznívá posměch ohledně množství věcí, které u sebe každodenně ženy mají, protože oni si přece vystačí se svatou trojicí – mobil, klíče, peněženka, ženy se nehodlají nijak podřídit a své území si chrání.

DO ŠUPLÍKU

Maxi kabelky mají jednu výhodu. Připomínají krásu vestavěné skříně – místo pro všechno a všechno na svém místě. Jelikož výrobci znají náročnost žen, jsou naprostou samozřejmostí přihrádky na pera, mobil a různé menší uzavíratelné prostory. Diář, pero, zápisník, kapesníčky, voňavka, rtěnka, … Věci, které si zvyknete mít po ruce a najednou se bez nich neobejdete. A tak nezkoušejte ženu připravit, aby vyrazila bez svého věrného přítele. Bez přezky přes ruku je to jako stát v davu nahá.