Silvestrovské outfity pro pány

Autor: Módní Blog

Silvestrovský outfit No.1: V pohodlí domova V tomto odstavci si řekneme, co je a není fajn, když se tvůj poslední den roku bude odehrávat v domácím prostředí. Základem je, uvědomit…

Silvestrovský outfit No.1: V pohodlí domova

V tomto odstavci si řekneme, co je a není fajn, když se tvůj poslední den roku bude odehrávat v domácím prostředí. Základem je, uvědomit si, že se nacházíš v domácím prostředí. Tím samozřejmě nechci říct, že máš  na párty přijít v teplácích a roztrhaném tričku. V této situaci je velice obtížné se dobře obléci. Jsi doma, uvidí tě jen pár přátel, ale zase si nebudeš dělat ostudu, že? No tak co navrhuje módní blog? Hlavní je cítit se v pohodě a vypadat skvěle! Základem takového outfitu je vtipné tričko pro pobavení okolí. Dále pak něco pohodlného na spodek (ne jen spodky, pánové)! Doporučujeme roztáhnuté jeany či kalhoty. Základem jsou pak dobré, teplé ponožky! Na ozvláštnění vyber vhodný pásek a doplňky! Hodně štěstí.

Silvestrovský outfit No.2: Chata pod dubem!

Další variantou slavení posledního dne roku bývá chalupa nebo chata v horách. V tomto případě, kdy se na chalupu jezdí více než na jeden, poslední den se musíš vypravit s pořádnou zásobou. V tomto případě je vhodné si na nesilvestrovské dny předtím připravit něco odlehčujícího, inspirací ti může být outfit na doma. Ale pokud chceš opravdu zazářit a zaručit si, že se nenastydneš je tady pro tebe zimní chalupářský tip. Základem je svetr nebo mikina, šála a ponožky. Dnešní rok je vhodno uzavřít ve stylu šedivé, jelikož je to barva letošního roku. Tento kousek pak doplň o pohodlné botky a jeansy.

Silvestrovský outfit No. 3: Párty jak se patří!

Pokud jsi jeden z těch, který slaví Silvestra na nějaké té větší párty, jsi v podstatě šťastlivec. Tebe nesvazuje to, aby ti bylo pohodlno, ani to, že ti bude zima. Takže: Fantazii se meze nekladou. Využij svou šanci a vsaď na něco netradičního, extravagantního a sem tam třpytivého. Neboj se ukázat co je v tobě! Zkombinuj trendy letošního roku! Nejprve košile, hlavní jsou kostky! K tomu pohodlné kalhoty, úzké doplněné o hit letoška, farmářské boty. Extravaganci tomuto outfitu dodávají korálky. Jak na rukách, tak na krku.

Tak tedy, pěknou zábavu na Silvestrovské párty a šťastný nový rok! 🙂 MB