Nadčasové oblečení pro všechny generace

Autor: modniblog.cz

Hledáte nadčasové moderní kousky, které se hodí do šatníku mladého hocha i stylového zralého muže? V tomto článku se dozvíte, jaké oblečení je nejenom moderní, ale dodá vašemu outfitu ten…

Maskáčový vzor.

Hledáte nadčasové moderní kousky, které se hodí do šatníku mladého hocha i stylového zralého muže? V tomto článku se dozvíte, jaké oblečení je nejenom moderní, ale dodá vašemu outfitu ten správný říz. Ať už se jedná o doplnění chybějících kousků nebo o celkovou změnu šatníku, budou pro vás rady v našem článku přínosné.

Maskáčový vzor – dokonalost, která nezklame

Ano, mluvit budeme v tomto článku o nestárnoucí klasice – maskáčovém vzoru. Jedná se o vzor, který milují muži i ženy napříč generacemi. A proč je maskáčové oblečení tak skvělé? Je totiž vhodné na mnoho příležitostí. Můžete je nosit jako doplněk ležérního, sportovního i volnočasového stylu, pokud nemusíte do práce nosit dress code, je vhodné i jako vzor do práce.

Navíc se maskáč skvěle kombinuje. Ať už sáhnete pro mírnější kombinaci s černou, šedou nebo bílou nebo dáte přednost výraznějším barvám, budete vypadat skvěle. Moderní kombinace, která v tomto roce letí, je určitě růžová, tyrkysová, žlutá nebo fialová. I když jste muž, nebojte se těchto výrazných kombinací. V letošním roce hrají barvy prim. Nemusíte se bát toho, že byste byl lidem na očích, maskáče a barvy ladí a vy se budete cítit skvěle.

Kalhoty s maskáčovým vzorem.

Typické oblečení, které miluje maskáčový vzor

Jaké oblečení si tedy v maskáčovém vzoru pořídit? Možnosti máte opavdu široké, protože v maskáčovém vzoru najdete opravdu vše, od pánské bundy až po ponožky. Maskáčové oblečení je variabilní a velmi stylové. S následujícími outfity s maskáčovým vzorem jistě nesáhnete vedle.

Maskáčové kalhoty a tričko s potiskem – ideální kombinace na sport nebo volnočasové aktivity. Maskáčové kalhoty se skvěle kombinují s potiskovým tričkem, které na sobě může mít nápis, který aktuálně popisuje vaší náladu. Veselé potisky či dětské motivy jsou in a maskáč jim dodá zajímavý ráz.

Maskáčová bunda a kalhoty – pohodlné nošení, které je vhodné od rána do večera. Ať už se chystáte do školy, do práce, na posezení s přáteli nebo na procházku do parku. Stylové kalhoty dodají vašemu outfitu ležérní styl.

Maskáčové tepláky a mikina s klokaní kapsou – úžasný model na sport nebo domácí lenošení. Klokaní kapsa je velmi zajímavým módním počinem a dohromady s tepláky se jedná o velmi pohodlný outfit.

Maskáčové doplňky s košilí a baggy kalhoty – pro ležérní styl, který zavání formálností, ale dobře se v něm dýchá, to je přesně kombinace baggy kalhot a košile. Dohromady s maskáčovými doplňky, v podobě kšiltovky, bot nebo pásku, bude váš outfit odlehčený a velmi moderní.

Bunda s maskáčovým vzorem.

Je materiál klíčový?

Samozřejmě, je velmi důležité vybírat si oblečení nejenom podle vzoru, ale hlavně podle materiálu. Není pravda, že umělé materiály nejsou pohodlné. V současné době jsou umělé materiály tvořeny tak, aby vám pomohly cítit se pohodlně po celý den. Materiály dokáží odvádět pot, dokáží vás udržet v teple, ale také mohou být prodyšné a velmi lehké. Kombinace organického a umělého materiálu je jistě možnost se kterou nešlápnete vedle, zajímavé mohou bt i čiestě lněné mateiály, které si řada lidí chválí díky skvělým termoregulačním vlastnostem. Avšak bavlněné oblečení zůstává starou dobrou klasikou.

Tričko s maskáčovým vzorem.

Maskáčové oblečení pro děti

Už prakticky od narození mohou vaše děti nosit maskáčový styl. Ať už máte doma holčičku nebo kluka, rozhodně se maskáčovému vzoru nevyhýbejte. V současné době se určitě holčička neobléká jen do růžové a chlapeček do modré. Vzory a nápadné kombinace vedou, a tak může mít vaše holčička maskáčové tričko doplněné pastelovými kalhoty a váš kluk klidně maskáčové kalhoty a jednobarevné triko k tomu.

Jak děti rostou, stále více se zajímají o to co nosí a to je velmi dobře. Protože to známe všichni, že co se nám nelíbí, nosíme s odporem nebo vůbec. Proto dejte prostor vašim dětem a pokud chtějí nosit maskáče, nebraňte jim a dopřejte jim pár kvalitních kousků, které ozvláštní běžný dětský šatník.

Mít více kousků nebo vsadit na jeden?

Za nás jednoznačně více kousků. Jak už jsme psali výše, každý outfit se hodí na jiné příležitosti a je lepší mít více maskáčového oblečení, které se vám poté bude snadněji kombinovat. Ovšem pozor, nekombinujte maskáč navzájem. Efekt by nebyl dobrý, jedině snad, kdybyste šli rybařit nebo si hrát na vojáky.

Nebojte se investovat do maskáčového oblečení. Je na trhu desítky let a další desítky jej čekají. Sluší každé postavě napříč generacemi a pohlaví.