NEBESKY BÍLÁ

Autor: Módní Blog

Pro každou ženu je bílá výjimečná. Barva měnící život. Nemusíte však obout svatební střevíčky, abyste si nebesky bílé užila. Letošní kolekce ji totiž milují! Jemná, něžná, romantická. Taková je žena…

Bílé sako s černou klopou

Pro každou ženu je bílá výjimečná. Barva měnící život. Nemusíte však obout svatební střevíčky, abyste si nebesky bílé užila. Letošní kolekce ji totiž milují!

Jemná, něžná, romantická. Taková je žena v bílé. A nesmrtelnost této barvy netřeba zmiňovat, pravidelně s námi přechází z kolekce do kolekce, ze sezóny do sezóny, z obchodů do šatníku. Ani letos tomu není jinak. Objevuje se pro jaro/léto 2013 všude. My jsme nahlédli za výkladní skříň Manga.

TŘI OŘÍŠKY PRO POPELKU

Popelka měla tři oříšky, my máme Mango. Bílé šaty si rozhodně připište na svůj seznam věcí, které prostě musíte mít. Vybrali jsme pro vás hned tři verze!

Jednoduché a šik. Na těchto šatech nic nepokazíte. Působí čistým, skutečně až nebeským dojmem.  Kontrastní tmavé doplňky skvěle prohloubí dojem nevinnosti.

Tohle je prostě bomba! Výstřih do V, jednoduchý střih a zdobení jako z ruské pohádky. Šaty působí vzdušně a lehce. A svým originálním vzorem rozhodně vedou.

Šaty pro milovníky geometrických vzorů. Pokud hledáte bílou, která je něčím ozvláštněná, tohle je něco pro vás. Opět jednoduchý střih, ale má v sobě něco navíc. Nevinnost je pryč, náš anděl má malé černé tajemství.

BÍLÉ DŽÍNY

Modrým džínům odzvonilo a už dávno jsme je poslali na prázdniny. Teď je čas pohrát si s barvami! Smaragdové, žluté, oranžové a samozřejmě bílé. Bílé džíny mají výhodu modrých – hodí se prostě ke všemu. Rozdíl je v jemnosti, která bílá dodá každému outfitu.

MEZI NEBEM A ZEMÍ

Bílý styl je opět ozvláštněn černou. Tento kontrast bude prostě fungovat do konce světa. Bílé sako s černou klopou perfektně souzní a vzájemně si dodávají šmrnc. Jednoduše skvělá volba.

Obleční si můžete pořídit i výhodněji díky slevovému kódu Zoot nebo kupónu Answear.cz