Nejdražší telefon na světě je od Applu

Autor: Módní Blog

Telefon za 150 milionů Když máš peněz na rozhazování, podobně jako britský multimilionář Tony Sage, můžeš si dovolit spoustu zajímavých věcí. Mezi nimi i telefon iphone, který ti budou přátelé závidět.…

Telefon za 150 milionů

Když máš peněz na rozhazování, podobně jako britský multimilionář Tony Sage, můžeš si dovolit spoustu zajímavých věcí. Mezi nimi i telefon iphone, který ti budou přátelé závidět. A jelikož má Tony vlastní módní časopis, fotbalový klub a několik dalších společností, rozhodl se, že si pořídí pořádný mobil. Rovnou za 5 milionů liber (přibližně 150 milionů korun).

500 diamantů na jednom mobilu

Tak tedy Tony Sage rozbil prasátko a zašel do společnosti Stuart Hughes, kde mu navrhli design jeho nového iPhonu 4G. Telefon je to standardní, 32Gb paměti a žádná speciální výbava. Trik je v něčem jiném, celý iphone je pokryt zhruba pěti sty diamanty, jenom logo Apple zdobí 53 diamantů. Navigační tlačítka jsou z platiny a růžového diamantu.

Mobil s diamanty – sen každé přítelkyně

Celý iphone je zabalen do krabice, která váží sedm kilo! Není se co divit, je vyrobena ze speciální růžové žuly. Tony Sage tak drží v rukou nejdražší telefon, po kterém by zatoužila nejedna přítelkyně. Pro zbylé milovníky Applu zbývá možnost pořídit si obyčejný iPhone a snít dále. A co ty? Líbí se ti nejdražší telefon na světě?