Neskutečně snobský Serendipity 3

Autor: Módní Blog

Serendipity 3 - snobárna v srdci Manhattanu Překrásná kavárna, která leží v samém srdci manhattanské „Malé Itálie“ má na své pažbě nespočet zářezů (rozuměj návštěv slavných jedinců, kteří rádi zbytečně…

Serendipity 3 – snobárna v srdci Manhattanu

Překrásná kavárna, která leží v samém srdci manhattanské „Malé Itálie“ má na své pažbě nespočet zářezů (rozuměj návštěv slavných jedinců, kteří rádi zbytečně utrácí). Pokud se chceš připojit po jejich bok, tak věz, že se ti návštěva New Yorku pořádně prodraží. V Serendipity totiž milují světové rekordy a Guinnessova kniha je pro majitele celkem běžným zápisníčkem.

Hot-dog jak ho umí jen v Serendipity 3

Jak chutná místní hot-dog zjišťoval Zac Efron (známý z trilogie High School Musical) nebo Bill Clinton (známý z Bílého domu). Že nejde o obyčejný hot-dog, prozrazuje už jeho cena. 69 dolarů (cca 1200 korun) je za párek v rohlíku pořádná suma. Co na tom, že je vyroben z těch nejexotičtějších přísad, poměr cena výkon je v tomto případě šílená. A to je teprve začátek!

Zmrzlinový pohár za 1000 dolarů? Proč ne

V Serendipity se totiž nejspíš zbláznili. Když si projedeš jejich menu, tak si krom ostatních předražených záležitostí nemůžeš nevšimnout Zlatého poháru Opulence, který si musíš rezervovat dva dny předem a hlavně si musíš připravit rovných 1000 dolarů (zhruba 17000 korun), aby sis na této pochoutce smlsnul/a. Jde vlastně o pět kopečků nejlepší zmrzliny, nejlepší čokolády z kakaových bobů z Venezuely, lanýžů, jedlého zlata a podobných záležitostí. No nepříjde ti to totálně ujeté?

Vrchol na konec – v Serendipity vaří čokoládu

Pokud tě předešlé odstavce nerozhodily, tak se připrav na to nejlepší z nabídky manhattanského podniku horkou čokoládu za 25000 dolarů (částka nechutně se blížící půl milionu korun). Tato specialita, která se samozřejmě hřeje v Guinnessově knize rekordů, byla vyrobena v roce 2007 a jedná se o nejdražší koktejl, který kdy spatřil světlo světa. Byl vyroben z jedlého 24 karátového zlata (i bílého). Neskutečná záležitost!

— Článek sponzoruje Kuponer.cz