New York fashion week

Autor: Módní Blog

Jedině doplňky! Jaro je tady a všichni z nás chtějí mít na sobě nějaký ten nový kousek, aby zazářili jako to slunce z jara. Letošní rok je ve znamení zábavy, elegance a…

Jedině doplňky!

Jaro je tady a všichni z nás chtějí mít na sobě nějaký ten nový kousek, aby zazářili jako to slunce z jara. Letošní rok je ve znamení zábavy, elegance a jednoduchosti. A právě New York fabion week se postaral o to, aby všem ukázal, že na doplňcích záleží a to opravdu dost. Ať už jsou to kabelky, náušnice, náramky, náhrdelníky. Jediným heslem, které zde neplatí je, „všeho moc škodí!“ Je tomu právě naopak, takže posbírej vše, co doma máš a pokud toho máš málo není nic jednoduššího než vyrazit na nákupy.

Doplňky robustní, masivní, ZLATÉ!

Ano přesně tato kombinace je letošním hitem číslo 1. Zlatou barvu na všech doplňcích perfektně zkombinujete například s dřevěnými korálky, či náramky. Potom už záleží pouze na tobě, jak se rozhodneš využít těchto kombinací. Hlavní je se nebát a ukázat světu, že jsi trendy a nebojíš se odvázat, tak jako návrháři na New York fabion week.