Od prodejce Nike, Fuelband, praktický náramek

Autor: Módní Blog

Každý chce mít vytvarovanou postavu, ale málokdo jde opravu cvičit. Nedávno jsem vedl zajímavou debatu s kolegou na praxi, že kvůli honbě za kariérou nemáme čas pro sebe. S Nike…

Každý chce mít vytvarovanou postavu, ale málokdo jde opravu cvičit. Nedávno jsem vedl zajímavou debatu s kolegou na praxi, že kvůli honbě za kariérou nemáme čas pro sebe.

S Nike Fuelband cvičíš i když necvičíš

Na cvičení přitom náladu nemám ani já, když přijdu po práci domů. Přesto se během všedního dne dá spálit spousta kalorií. Například vyšlapat schody místo jízdy výtahem, nebo jít do práce a z práce delší trasou.

Co vlastně Nike Fuelband umí

V Nike mají mysl otevřenou, a proto vyvinuli speciální náramek Nike Fuelband, který umí počítat spálené kalorie a navíc je to skvělý módní doplněk. Nike Fuelband dokáže zaznamenat jakýkoli pohyb, díky tříosému akcelerometru. Informace o pohybu zaznamenává spolu s přesným časem a dobou trvání. Kromě měření aktuálně spalovaných kalorií, nebo počítání kroků, zastane Nike Fuelband i stejnou funkci jako jako hodinky.

Tím ale celá magie nekončí. Jakmile přijde člověk po náročném dni domů a sedne si k počítači (protože ho v práci a ve škole měl málo), může synchronizovat data z náramku Nike Fuelband s online aplikací, která z nich vypočítá jeho kondici v kontrastu s předem nastavenými cíli. Synchronizovat je možné s PC i smartphonem.

Osobně se na Nike Fuelband velmi těším, i když jeho cena by měla dosahovat 3000 Kč. Myslím, že je to dobrá motivace, cvičit kdekoli a každý den.

Pokračujte dále v tématu: dámské hodinky, pánské hodinky, fitness a chytré náramky.