Noste čočky bez přestání 30 dní a nocí

Autor: Módní Blog

Chtěli byste nosit čočky, ale nejste nadšeni z představy, že si máte každý den něco strkat do oka? Nebo kontaktní čočky nosíte a nebaví vás každý den je očišťovat, omývat, desinfikovat…

Chtěli byste nosit čočky, ale nejste nadšeni z představy, že si máte každý den něco strkat do oka? Nebo kontaktní čočky nosíte a nebaví vás každý den je očišťovat, omývat, desinfikovat a podnikat celou tu zdlouhavou proceduru? Je tu jedno jednoduché a zároveň skvělé řešení – tzv. kontinuální kontaktní čočky.

images1

Kontinuální kontaktní čočky mají speciální vlastnosti, které dovolují nosit čočky nepřetržitě až jeden měsíc bez jakéhokoliv vyjímání z očí. Jednou z nejlepších značek pro nošení přes den i noc jsou například měsíční čočky Biofinity.

Setkání s čočkami jednou za měsíc

Celý měsíc je nemusíte sundat z očí! Hlavní a nepopiratelnou výhodou kontinuálních čoček je tedy to, že je uvidíte jen jednou za měsíc, kdy je budete muset vyjmout nebo nasadit do očí. Jinak přes celý měsíc zajišťují ony vidění vám bez dalších nároků na údržbu.

Mimo to mají kontinuální čočky i další výhody:

  • nemusíte kupovat žádný roztok na čočky, který je jen dalším finančním nákladem
  • můžete v čočkách neplánovaně usnout např. při cestování bez jakéhokoliv rizika pro oči
  • vaše oči jsou jako v bavlnce, protože čočky pro kontinuální nošení musí být ty nejkvalitnější
  • images

Maximální pohodlí, ale i zdraví

Nošení kontaktních čoček nepřetržitě 30 dní a 30 nocí není vůbec nebezpečné, protože tyto čočky jsou pro to uzpůsobené – mají ohromně vysokou propustnost kyslíku, oko se „nedusí“ ani při zavřených víčkách. Navíc jsou velice jemné a hebké, aby povrch oka co nejméně ovlivňovaly. Kontaktní čočky pro nepřetržité nošení tak nejen celý měsíc v oku neucítíte, ale jejich nošení nijak neovlivní zdraví vašich očí.

Samozřejmě je ale třeba vyzkoušet je u očního odborníka na kontaktní čočky, aby vhodnost čoček konkrétně pro vaše oči zkontroloval.