Zalando-lounge.cz - recenze a slevové kupony

Módní kousky a doplňky od těch nejlepších módních značek za nepřekonatelné ceny. To je internetový obchod Zalando-lounge, který můžeme označit jako online outlet. Každý den v rámci jedinečných akcí a slev nabízí Zalando Lounge svým zákazníkům nejluxusnější zboží od exkluzivních světových značek s výraznou slevou (až 75 % ve srovnání s doporučenou prodejní cenou). Pokud tedy i vy máte rádi prestižní značky, ale chcete zároveň ušetřit, určitě byste Zalando Lounge neměli minout. My vám nyní přinášíme podrobnou recenzi e-shopu Zalando Lounge, ve které si můžete přečíst vše potřebné. V minulosti jsme vám již nabídli recenzi Zalando.cz.
  • Celkové hodnocení: 85 %
  • Přehlednost stránek: 85 %
  • Nabídka zboží: 98 %
  • Rychlost dodání: 60 %
  • Zákaznický servis: 95 %
  • [+] Značkové výrobky s výraznou slevou
  • [+] Prodloužená lhůta 30 dnů na vrácení zboží zdarma
  • [+] Častá obměna nabízených slev
  • [−] Velice dlouhá doba doručení
  • [−] Zpoplatněná doprava
  • [−] Někdy mohou nastat problémy s doručením, obchodník nepředává vždy dopravní službě telefoní číslo pro snadnější kontakt

Slevové kupony na Zalando-lounge.cz - recenze a slevové kupony


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /data/web/virtuals/40963/virtual/www/wp-content/themes/modniblog/template-parts/blocks/eshop-cupons.php on line 46

Zalando Lounge je úžasnou nástavbou k službám společnosti Zalando. Třídenní akce nabízí členům limitované nabídky prémiových značek, jako je například Desigual, Victoria’s Secret a Guess, za značně snížené ceny. O akcích informuje své zákazníky Zalando Lounge pravidelně každý týden skrz e-mail.

Kdo se může stát členem Zalando Lounge? 

Pokud jste už někdy na Zalando.cz nakupovali, poslouží vám vaše přihlašovací údaje. Jednoduše se přihlaste na Zalando Lounge pomocí vaší emailové adresy a hesla na Zalando. Pokud ještě nejste zákazníkem Zalando, můžete se zdarma zaregistrovat a vytvořit si svůj osobní účet.

Co vše Zalando-lounge nabízí?

Zalando Lounge není pouze o úžasných slevách. Zalando Lounge se pyšní také širokým výběrem prestižních značek a kousků. Jak samotný e-shop uvádí, nabízí svým zákazníkům kousky od vyhledávaných světových značek, přes kousky od oblíbených mezinárodních návrhářů, až po jedinečné kousky pro náročné. V nabídce Zalando Lounge se zkrátka najde ten vhodný kousek pro každého. Kromě obuvi a oblečení pro ženy, muže a děti nabízí Zalando Lounge i spodní prádlo, doplňky, sportovní zboží a domácí potřeby. V jejich velmi rozsáhlé nabídce je více jak 2 500 produktů, ze kterých si vybere vskutku každý.

Přehlednost a srozumitelnost webu Zalando-lounge

Zalando Lounge vás zaujme již na první pohled. Celý web je oproti ostatním internetovým obchodům řešený malinko odlišně. To ovšem není žádné negativum. Naopak. Web působí velmi přehledně a srozumitelně. Na webu si můžete prohlédnout jednotlivé kategorie a sekce, u kterých je čitelně uvedena výše slevy a datum vypršení platnosti této slevy. Hravě tak budete mít přehled ve všech aktuálních slevách pro jednotlivé kategorie.

Z internetového obchodu Zalando-lounge je možné nakupovat prémiové zboží přes počítač nebo pomocí aplikace. Jedná se tedy o standardní metody, které nabízí většina internetových obchodů. Aplikace si lze stáhnou přes Google play nebo App Store.

Zalandou lounge přehlednost eshopu.

Nákup na Zalando-lounge

Nyní se pojďme společně trochu podrobněji podívat na nákup na Zalando-lounge.

Platba a doprava zboží

Co se týče nabídky možností platby a doručení nabízí Zalando-lounge tradiční možnosti.

Zalando Lounge přijímá všechny varianty plateb, které jsou uvedeny na webových stránkách Zalando.cz, včetně platebních karet, platby na dobírku a služby PayPal. Zalando Lounge si ovšem vyhrazuje možnost vyloučit určitou formu platby pro konkrétní objednávku. Některé zboží zkrátka nelze pořídit na dobírku.

Jako přepravce svého zboží si Zalando Lounge vybralo společnost PPL. Za dopravu si účtuje částku 69 Kč. Což rozhodně není převratná cena. Ovšem pokud si například objednáte hodinky za 4 000 Kč, je zvláštní, že si Zalando Lounge účtuje ještě cenu za dopravu. Většina internetových obchodů nabízí dopravu zdarma při vyšší ceně nákupu.

Zalando lounge přichází do česka.

Vrácení či reklamace zakoupeného zboží

Může se stát, že si ze Zalando Lounge objednáte zboží, které budete chtít následně vrátit. Samotný e-shop na svých stránkách uvádí, že jestliže si zakoupíte zboží ze Zalando Lounge, máte ze zákona právo od kupní smlouvy odstoupit do 14 dnů. Je pravdou, že jiné internetové obchody nabízí na vrácení zboží o poznání delší čas.

Lze ještě víc ušetřit?

Celý e-shop Zalando-lounge je založený na extrémně výhodných cenách. Ovšem i tak existují další způsoby, jak můžete při nákupu ušetřit. Jednou z variant je stránka Kuponer.cz. Využít zde můžete cashback na Zalando lounge, který umožňuje získat část utracených peněz zpět na účet. Takže nakupujete se slevou, a ještě se vám část peněz vrací. Další možností jak ušetřit nějakou tu korunu za nákup na Zalando-lounge.cz je využití slevových kuponů – pokud tedy zrovna nějaké slevové kupony na Zalando-lounge.cz jsou k dispozici.

Příběh vzniku Zalando Lounge

Podrobný popis vzniku značky Zalando.cz si můžete přečíst na našich stránkách v článku Zalando přichází – módní gigant v Česku.

Závěrečné hodnocení

A jak bychom na závěr hodnotili celý internetový obchod/outlet Zalando Lounge my? Samotná myšlenka tohoto e-shopu je za nás naprosto skvělá. Obzvlášť v této době je pro mnohé možnost nákupu zvýhodněných značkových kousků přes internet velkým přínosem. Samotná nabídka zboží je rovněž velmi uspokojivá a rozhodně zaujme i ty nejnáročnější.

Za drobnou nevýhodu bychom považovali kratší lhůtu na vrácení zboží. Pozor si dejte také na čas. Pokud si totiž vložíte během svých nákupů nějaké zboží do online košíků, po 30 minutách zmizí. Mohli byste tak být po čase nemile překvapeni, kam se vámi vybrané zboží najednou ztratilo.