Objevte kouzlo pletené módy

Autor: dana

Pletené vesty, pletené sukně, pletené kraťásky či pletené kalhoty. Naprostý módní hit poslední doby. Dámy, nebojte se po pletených kouscích sáhnout i během jara.  Na první pohled by se mohlo…

Kouzlo pletené módy.

Pletené vesty, pletené sukně, pletené kraťásky či pletené kalhoty. Naprostý módní hit poslední doby. Dámy, nebojte se po pletených kouscích sáhnout i během jara. 

Na první pohled by se mohlo zdát, že je pletená móda vhodná pouze na zimu. Ovšem takové pletené kalhoty či celé pletené sukně jsou na jaro jako stvořené. Stačí pouze vybrat vhodný kousek, správně ho sladit a skvělý jarní outfit do práce i na doma je rázem hotový. 

Pletená móda jako hit posledních měsíců

Pletené módní kousky se v posledních měsících staly obzvlášť oblíbené. Zřejmě k tomu přispěla také současná situace, kdy všichni trávíme mnoho času doma. Komfortní oblečení je tak pro nás naprostou prioritou. Pletená móda má tu výhodu, že navíc vypadá naprosto senzačně. A pohodlní spojené s funkčností a designem dokáže ocenit každá žena. 

Pletená móda se velmi snadno kombinuje, skvěle se hodí pro všechny denní příležitosti a sluší každému typu postavy. Jedná se zkrátka o oblečení, které by v dámském šatníku rozhodně nemělo chybět. 

Must have kousky pletené módy

Pletená móda se v poslední době stala skutečně velmi oblíbenou. Všechny obchody se tak snaží přinášet svým zákaznicím pestrou škálu nejrůznějšího pleteného oblečení. Záleží pouze na vás, jakému stylu oblékání dáváte přednost. Ovšem za nejvíce oblíbené a žádané se dají považovat rovnou celé pletené sety. Set mohou tvořit pletené kalhoty v kombinaci s pleteným svetrem nebo například pletené šortky s pleteným topem. Ovšem i taková pletená sukně, pletená vesta, pletený propínací svetr či pletené šaty stojí rozhodně za to. Nabídka pletených oděvů je zkrátka opravdu velmi široká.

Uplést lze třeba svetr.

Tipy na outfity s pletenou módou

V rámci dnešního článku vám přinášíme také několik tipů na zajímavé outfity s pletenými módními kousky. Jak už bylo zmíněno, klidně můžete vsadit rovnou na celé pletené sety – pletené sukně s pletenými topy, pletené kalhoty s pletenými svetry či pletené šortky s pletenými vestami. Pokud byste ovšem raději sladily pouze jeden pletený kousek s jinými materiály, tak se můžete nechat inspirovat našimi následujícími tipy. 

Vsaďte na pletené kalhoty

Jemně pletené kalhoty se řadí mezi top kousky pletené módy. Ať už je to díky jejich komfortu, tak i praktičnosti. Pletené kalhoty totiž stačí doplnit basic bílým tričkem, koženkovou bundou, teniskami a jeden originální neformální outfit do práce, do školy i na procházku je na světě. 

Elegantní pletené sukně

Za velmi ženské a smyslné se považují pletené sukně s délkou těsně pod kolena. Takovou sukni můžete kombinovat například s bílou halenkou či kratší bundičkou. Rázem tak vykouzlíte elegantní outfit, který podtrhne vaši ženskost

Originální pletené vesty

Za další skvělý kousek pletené módy můžete označit pletené vesty. Krátké či dlouhé pletené vesty, které jsou poslední měsíce vidět prakticky všude. Vestu můžete vynést jen tak samostatně pouze s kalhotami. Odhalená pokožka rukou v kontrastu s pletenou vestou působí naprosto senzačně. Nebo pod vestu můžete obléct například elegantní košili a vytvořit tak outfit vhodný pro formální události i do práce

Elegantní pletené šaty

Pokud dáváte přednost jednoduchosti, tak jsou pletené šaty skvělou variantou právě pro vás. Pletené šaty totiž stačí v pase doplnit vhodným páskem a můžete vyrazit na rande, do restaurace i do práce. 

Pohodlné propínací pletené svetry

Propínací pletené svetry mají tu výhodu, že se perfektně hodí naprosto ke všemu. Například je můžete kombinovat s plisovanými sukněmi nebo elegantními společenskými kalhotami. Jedná se o skvělý basic pohodlný kousek, který ve vašem šatníku rozhodně oceníte.

Pletene oblečneí je hitem i v módních obchodech a eshopech.

Dámy, a jakému kousku pletené módy byste dala přednost vy?