Oscaři pohledem mužského oka

Autor: Módní Blog

Palec nahoru Halle Berry Tak Halle to u mě letos vyhrála. Nejen že jde o krásnou ženskou, ale i šaty se letos povedly a když k tomu přidám parádní sestřih, tak…

Palec nahoru

Halle Berry

Tak Halle to u mě letos vyhrála. Nejen že jde o krásnou ženskou, ale i šaty se letos povedly a když k tomu přidám parádní sestřih, tak je u mě letošním číslem 1. Halle Berry jako Catwomen vyhořela, ale na Oscarech jí to velmi slušelo.

Penelope Cruz (+ Javier Bardem)

Penelope je dokonalá a v kombinaci s charismatem překypujícím Javierem Bardemem jde snad o nejideálnější pár Hollywoodu.  Pro mě číslo 2 letošních Oscarů.

Helena Bonham Carter

Manželka Tima Burtona je zajisté jednou z nejroztomilejších osob Hollywoodu. Britská herečka nezapomněla, kde jsou její kořeny (vlajka pod šaty), a taky kdo je jejím manželem (celočerný oděv).

Palec dolů

Michelle Williams

Jen z Dawsonova světa byla letos nominována na Oscara, kterého nezískala. A za její zjev na předávání jí taky body navíc nedám, zvlášť díky nepříliš povedenému sestřihu. Nevím, jak ty, ale za mě palec dolů.

Nicole Kidman

Australskou herečku Nicole Kidman jsem nikdy moc v lásce neměl, ale talent jsem jí nikdy neupíral. Její šaty od Diora, účes a o půl hlavy menší chlap pro letošní Oscary mě však moc nevzrušují. Spíš naopak. Určitě naopak 🙂

Gwyneth Paltrow

No tak takhle ne. Blonďatá a nasolárkovaná herečka, která se navíc pokusila publikum okouzlit ne zrovna povedeným pěveckým výkonem, mě nejvíce zklamala. Promiň Gwyneth, ale tohle bylo nejhorší, co jsem letos na Oscarech viděl (a nebyl jsem sám tohoto názoru).

A Justin nakonec…

Nejde však o Timberlakovic kluka, nýbrž o v redakci velmi „oblíbeného“ Justina Biebera. Ten se objevil s novým sestřihem (který jej údajně stál 80 000 fanoušků :D) a v obleku od Dolce & Gabbana. Jak mu to slušelo, to už nechám na tobě 🙂