PANÍ PRSTENŮ

Autor: Módní Blog

Prsteny mění život. Víme to od Arabely, Froda i vdaných párů. Trendem pro rok 2013 jsou však prsteny, kterými žádat nemůžeme. Alespoň ne o ruku. Každá vlastníme nějaký prstýnek a…

Prsten na nohu v podobě květiny

Prsteny mění život. Víme to od Arabely, Froda i vdaných párů. Trendem pro rok 2013 jsou však prsteny, kterými žádat nemůžeme. Alespoň ne o ruku.

Každá vlastníme nějaký prstýnek a něco pro nás znamená. I v případě, že jeho podtext zní pouze „výprodej“, máme k němu určitý vztah. A ten ukazujeme světu. Když platíme, zdravíme se s lidmi nebo jen na někoho zamáváme. Pořád je na očích. Trendem pro rok 2013 jsou však prsteny, kterých si možná všimnete až na druhý pohled. Jsou totiž o něco níže.

OZDOBA VAŠICH NOHOU

Prsteny na nohu se rozhodně hodí pro letní období. Stejně jako jiné ozdoby na naše nožky jsou již stálým sortimentem obchodních řetězců a nalezneme je všude. Přesto nejsou tak často k viděním přímo na prstech žen. Jelikož se k nim v západních kulturách nepojí žádná tradice, jsou zde spíše vnímány jako extravagance. Naproti tomu prsten na noze indické ženy nikoho nepozastaví, snad jen muže, který by o ni měl případný zájem, protože takto nošený šperk je zde symbolem manželství.

MIDI RING

Světový boom prožívají v letošní sezóně i tzv. midi rings, prsteny, které navléknete jen nad kloub prstu. Těžko říct, zda si najdou v českém zázemí oblibu. Zanechávají v nás totiž rozporuplné pocity. V kombinaci i s obyčejnými prsteny působí zajímavě, ale zvolit pouze midi ring připomíná půjčený prstýnek od mladší sestry. A tímto dojmem zřejmě působit nikdo nechce.

— Šperky můžete nakoupit i na internetu. Využit při tom lze slevu http://kuponer.cz/vsechny-kupony/