Plavková sezóna 2020

Autor: dana

Léto se již nezadržitelně blíží, a tak už možná i vy začínáte řešit otázku, jaké plavky si pořídit na nadcházející plavkovou sezónu. Možností a variant je opravdu mnoho. Přinášíme vám…

Jaká bude plavková sezóna 2020? Tipy na aktuální módní trendy.

Léto se již nezadržitelně blíží, a tak už možná i vy začínáte řešit otázku, jaké plavky si pořídit na nadcházející plavkovou sezónu. Možností a variant je opravdu mnoho. Přinášíme vám proto přehled těch, které budou během léta 2020 naprostým hitem. 

Letní kolekce v čele s plavkami na nás již vykukují ze všech stran. Jaké střihy plavek budou letos in? Jaké vzory a motivy budou dominantou nadcházející plavkové sezóny? Které barvy budou ty pravé? To vše vám prozradí nadcházející článek. 

Vysoké bikinové kalhotky

Během loňské plavkové sezóny byly za naprostý hit považované výrazně vykrojené bikinové kalhotky. S těmi rozhodně neuděláte chybu ani letos. Pokud ovšem chcete jít opravdu s trendem, sáhněte tento rok po kalhotkách s vysokým pasem

Kromě toho, že se jedná o naprostý módní hit, jsou vysoké kalhotky také velmi praktické. Bikinové kalhotky s vysokým pasem totiž skvěle drží na těle, a proto jsou vhodné na všechny plážové i vodní sporty a radovánky. Rovněž jsou tyto kalhotky velmi rafinované, protože snadno dokáží zakrýt spodní bříško i boky. A mít plavky, které nádherně sednou a zároveň hravě kryjí drobné nedokonalosti, je snem každé ženy. 

Jednu nevýhodu vysoké kalhotky přeci jenom mají. Pokud sníte o dokonale opáleném bříšku, budete zřejmě muset sáhnout po nižším střihu, který vám bříško nebude tolik krýt. 

Vysoké bikinové plavky 2020.

Božské textury

Jestli je něco opravdovým symbolem plavkové sezóny 2020, tak jsou to textury. Ty jsou nyní v kurzu více, než kdy dřív. Textury, jako jemné žebrování, okouzlující žabičkování i stylové háčkování, byly sice trendy již v minulých letech, ovšem nyní tento hit nabírá úplně nový rozměr. 

Hravé volánky a nadýchané rukávky

Romantické, něžné a zkrátka úžasné. Přesně takové jsou bikinové vršky, které zdobí rozevláté rukávky a něžné volánky. Jedná se o další trend vévodící nadcházejícímu létu, jež byste si rozhodně neměly nechat ujít. 

Takto zdobené vršky si obzvláště zamilujete tehdy, pokud chcete odlákat pozornost od spodních partiích a naopak byste ráda nechala vyniknout své poprsí. 

Takový bikinový vršek s něžnými rukávky nebo bikinový vršek s volánky na ramínkách umí udělat opravdu mnoho parády. Nebojte se proto sáhnou po takto výraznějším vršku plavek. 

Zvířecí vzory

Zvířecí vzory jsou velmi oblíbené již několik let. A ani letos tomu nebude jinak. Zebří, tygří i leopardí motivy budou i během letošní plavkové sezony velmi žádané. Pokud jste jim do teď odolávala, dejte jim letos šanci a uvidíte, že jistě nebudete litovat. 

Například bikiny zdobené tygřím vzorem nádherně podtrhnout opálenou pokožku a pokud celý outfit navíc doplníte nějakým stylovým kloboukem, úspěch máte zaručený. 

Populární budou rovněž i květinové vzory, které jsou stejně jako ty zvířecí, oblíbené již řadu let. 

Senzační a božské jednodílné plavky

Senzační, úžasné a zkrátka božské. Ano, právě takové jsou jednodílné plavky. A každá žena, která má nějaké takové ve svém šatníku, mi dá jistě za pravdu. 

Jen těžko bychom hledali jiný střih plavek, který nabízí tolik výhod, jako právě jednodílné plavky. Jednodílné plavky krásně sedí na těle a zároveň perfektně kryjí všechny nedokonalosti. Navíc také dokáží opticky prodloužit nohy, což jistě ocení každá žena. Po jednodílných plavkách můžete sáhnout i ve chvíli, kdy si v klasických bikinách připadáte příliš odhalená a nesvá. 

Pokud navíc doplníte elegantní jednodílné plavky o slaměný klobouk a stylové brýle, zaručeně se stanete absolutní hvězdou celé pláže.  

Neutrální tóny s trochou kontrastu

Nejvíce bude v nadcházející plavkové sezóně možné vidět plavky neutrálních tónů

Konkrétně budou tedy žádané barvy, jako například béžová, hnědá, khaki, bílá nebo černá. Občas ovšem tyto decentní barvy oživí růžová, žlutá nebo červená. 

Rozhodně ale zkuste dát méně výrazným barvám šanci. Takové khaki nebo béžové plavky vypadají na opálené pokožce naprosto senzačně.

A jaké plavky byste si na letošní léto ráda pořídila vy?