Pouzdro pro iPad dle tvého gusta

Autor: Módní Blog

Nyní máme možnost oblékat naše iPady do speciálních pouzder, které jim poskytnou maximální komfort. Řeč je o luxusních výrobcích pro iPad, jež jsou již dnes k dispozici na trhu pro širokou…

Nyní máme možnost oblékat naše iPady do speciálních pouzder, které jim poskytnou maximální komfort. Řeč je o luxusních výrobcích pro iPad, jež jsou již dnes k dispozici na trhu pro širokou veřejnost. Pokud tedy i ty vlastníš svůj malý „počítač“ a máš peníze nazbyt, pojď se s námi vydat na malý průzkum ve vodách těchto stylových doplňků.

Styl iPadu na prvním místě.

Pokud je tvou prioritou luxusní, trendy vzhled, pak tě nepochybně zaujme nabídka přední světové módní zančky Louis Vuitton. Pouzdra navržená speciálně pro iPad jsou k dostání ve dvou stylových variantách, které budou nepochybně lahodit tvému oku. Je obecně známou pravdou, že za luxus se platí, proto nás cena pohybující se okolo 240 USD, tedy v přepočtu asi 4 900 kč, za kryt pro iPad nesmí překvapit.

Praktičnost? Ano, prosím!

Každý z nás jistě někdy bez rozmyslu přihodil do své kabelky či brašny mobilní telefon nebo jiné elektronické zařízení bez toho, aniž by jej předtím opatřil bezpečnostím obalem. Výsledkem pak byly škrábance na displeji a jiné nepříjemnosti. Pokud se tomu chceš vyhnout, budou pro tebe obaly na iPad z jarní kolekce firmy Belkin ideální volbou. Vybrat si můžeš ze tří variant: Vue Sleeve, Max Sleeve nebo Grip Sleeve a ze dvou barev: vínové nebo černé. Výrobci si dali za úkol zajistit především bezpečnost při manipulaci a transportu s iPadem, o čemž svědčí vystužené stěny těchto praktických pouzder. Nedílnou součástí je také dostatek prostoru pro příslušenství, jako je nabíječka, sluchátka a další. Cena je zde podstatně nižší a tedy dostupnější pro širší pole zájemců. Pohybuje se od 29 do 39 USD.

Hlavní je zajistit ochranu iPadu.

Investice do pouzder či obalů na elektronické vymoženosti jistě není prohloupením. Prodlužuješ tak jejich životnost iPadu, čímž mimo jiné oddaluješ také  nutnost koupě nového zařízení, které je nepochybně dražší než tyto doplňky. Ať už se tedy rozhodneš investovat do luxusního pouzdra od Vuittona nebo zvolíš praktický ochranný obal od firmy Belkin pro svůj iPad, nebudeš litovat.