Prague Fashion Weekend v Pařížské

Autor: Módní Blog

Mladí a kreativní, známí a úspěšní Takhle by se dalo shrnout dějství Prague Fashion Weekend. Mohli jste toho shlédnout hromadu. Od začínající a velice kreativních designérů až po ty světoznámé…

Mladí a kreativní, známí a úspěšní

Takhle by se dalo shrnout dějství Prague Fashion Weekend. Mohli jste toho shlédnout hromadu. Od začínající a velice kreativních designérů až po ty světoznámé a velice úspěšné. Předvedl se nám také velice vtipně pojatý spot o parfémování od Avonu, ale také choreografie, která ztvárňovala motto celé přehlídky Prague Fashion Weekend a to Móda má budoucnost. Celý víkend byl program nabitý přes celé odpoledne až do večera, modelky se nachodily mnoho kilometrů jelikož se všechny přehlídky konaly na nejdelším mole ve střední Evropě. Jako bonus celé přehlídky bylo moderování Kláry Výtiskové, která je považována za módní ikonu českého showbussinesu.

Viktorie Vittori, vítězka New Fresh Style

Mladá a talentovaná návrhářka z Bratislavy okouzlila porotu svou kolekcí Extáze svaté Terezy a vysloužila si tak vítězství v soutěži New Fresh Style, která byla součástí Prague Fashion Weekend. Pro její tvorbu jsou typické čisté ženské rysy a jednoduchost, ale také náročnost střihového zpracování. Vítězství této mladé návrhářce přineslo i výhru 100 000 Kč na další její tvorbu. Tím byl završen další ročník Prague Fashion Weekend a my už se teď těšíme na další.