Kolekce „The day“ od značky Blažek

Autor: Módní Blog

Buď free s novou kolekcí od Blažka Svodoba a příjemný pocit je totiž to, co chce Blažek svým zákazníkům nabídnout. Nemusíš nutně vypadat a cítit se jako sešněrovaný panák, abys…

Buď free s novou kolekcí od Blažka

Svodoba a příjemný pocit je totiž to, co chce Blažek svým zákazníkům nabídnout. Nemusíš nutně vypadat a cítit se jako sešněrovaný panák, abys vypadal k světu. Základem Blažkovi kolekce „The day“ je především pohodlí, přirozenost, uvolněnost a ležérnost. Na mě zkrátka při pohledu na fotky působí jako osvěžující jarní větřík, mimo jiné taky pro svoje jasné barvy. „The day“ je v Blažkově pojetí dnem zcela novým, výjmečným a jako stvořeným pro změnu, stejně jako oblečení této kolekce, které je variabilní a lehce kombinovatelné. V čem je ale řada „The day“ jiná?

Blažkova kolekce „The day“ přináši revoluci v materiálech

Materiál je v kolekci jaro a léto 2011 pro Blažka klíčovým slovem. Látky jsou totiž přizpůsobeny promněnlivému aprílovému počasí, kdy je ti chvíli vedro a pak zase chladno, kdy chvíli hřeje slunce a za minutu na to se může zvednout vítr a začít pršet. Svoje svršky tak několikrát denně cpeš do tašky či mačkáš v ruce abys je pak následně mohl zase obléct. Blažek proto ve své kolekci vsadil na materiály, které se vyznačují nepatrným třpytem s efektem jemného pomačkání a jejich základní filozofií je maximální flexibilita.

Nové přírustky v jarní kolekci značky Blažek

Od poslední Blažkovy kolekce It sees to me, která byla určena pro podzim/zimu 2010 a o níž jsme dříve psali, módní dům Blažek usilovně pracuje na rozšiřování svého sortimentu. Nová kolekce je tedy doplňena například pásky či taškami, které se vyznačují vysokou elegancí, netradičním designem a užitnou hodnotou zároveň. V „The day“ jsou stěžejní zejména vzdušná saka, vytvářející dojem svetru a ladění do odstínů modré a to od tyrkysové až po blankytnou. Je zkrátka z čeho vybírat.