PRINCEZNY POTŘEBUJÍ ZLATO

Autor: Módní Blog

Letos je vše pompézní trhákem. Popusťte tedy uzdu své fantazie a experimentujte s výraznými prvky. Nebo se jednoduše zamilujte. Třeba do zlatých bot. Vždycky tu budou ty boty. Boty, do kterých…

Zlaté boty jako pro princeznu

Letos je vše pompézní trhákem. Popusťte tedy uzdu své fantazie a experimentujte s výraznými prvky. Nebo se jednoduše zamilujte. Třeba do zlatých bot.

Vždycky tu budou ty boty. Boty, do kterých se zamilujete na první pohled. Je to láska, pouto, smyslné spojení. Víte, že je chcete. A potřebujete. A ony potřebují vás. Takové boty si vždy pořídíte. Neexistuje nic, co by vás mohlo zastavit. I my jsme podobné boty našli. Okouzlující, zářivé a zlaté. Protože všechny princezny potřebují zlato.

ZLATAVÝ TŘPYT

Zlaté boty se často obchází. Pravděpodobně je to proto, že působí dojmem středoškolských tanečních, na které sice rády vzpomínáme, ale zůstávají jen v naší paměti. Letošní rok je však ve velmi okázalém stylu, a tak byste měli alespoň střevíček Popelčin vyzkoušet. Třeba na vaši nožku sedne.

Samozřejmě pokud splácáte příliš třpytek najednou, na parket středoškolské párty se vrátíte. Nechte boty zazářit jako jediné. Kombinace s jednoduchými malými černými šaty či elegantním bílým outfitem můžou perfektně vyvážit výraznost bot.

Pokud se však necítíte na tolik záře, můžete zkusit jemnější verzi. Baťa ve své kolekci nabízí béžové páskové boty se zlatým zdobením. Sice to není správné zlato pro princeznu, ale my milujeme vše, co se aspoň trochu třpytí.