Retro trička, vzpomínka na hruďi

Autor: Módní Blog

Retro trička ukazují retro trend v novém světle V současné době jsou jedním ze žhavých celosvětových trendů nejrůznější potisky na tričkách. Retro trika jsou toho příkladem a k tomu, že…

Retro trička ukazují retro trend v novém světle

V současné době jsou jedním ze žhavých celosvětových trendů nejrůznější potisky na tričkách. Retro trika jsou toho příkladem a k tomu, že budeš in, nabízí ještě něco navíc. Potisky na retro tričkách jsou totiž nejen designově originálně zpracované, ale ke každému z nich si zaručeně přiřadíš nějaký příběh nebo vzpomínku z minulosti. Jde totiž o ikony z dob bývalého Československa! Měla tvoje babička vždy po ruce sifón, když byla žízeň? Vozil tě děda v čupr škodárně? Pouštěli jste si doma pecky na starém magneťáku nebo jste chodívali s rodiči v létě do hospody na červenou a žlutou sodovku? Je to pro tebe příjemná vzpomínka? Nyní ji můžeš oživit a ukázat to svému okolí. Vždyť móda je přece způsob komunikace!

S průvodcem po světě retro triček

Motivů i barev, které retro trika nabízí je dosti, takže máš z čeho vybírat. Je libo natahovací kočka na hraní, cvička, eMBéčko nebo holky poskakující na spartakiádě? Všechny ikony mají vtip a nápad. Naskakují ti v hlavě otazníky ohledně kvality? Jako majitelka jednoho z triček můžu říct, žeretro trikasází na tělu příjemný a kvalitní bavlněný materiál, který dobře sedí a vydrží nejednu pořádnou párty. Kvalitní jsou stejně tak i potisky, takže se nemusíš bát, že by se ti tvá oblíbená ikonka z trička vypařila. Retro trika jsou trička klasická, která můžeš nosit jak se ti zlíbí. Pokud ale postrádáš nějaký ten „šik“ tip, tady je jeden pro muže i ženy! Zaexperimentuj trochu, spoj sportovní s elegantním a na retro triko si obleč sako. Zkombinuješ tím jedny z nejoblíbenějších kusů letošní módní hitparády (tričko s potiskem a sako) a můžeš si tak namixovat parádní módní koktejl!

Dárky originálně s retro triky

Narozeniny, svátek, složení zkoušky, každý den je co slavit a co darovat. To nejaktuálnější jsou teď ale Vánoce. Když jsem včera procházela nákupním centrem a viděla první vánoční výzdobu, uvědomila jsem si, že šílenství kolem Vánoc zanedlouho propukne. Lidé budou pořádat hromadné nájezdy na obchoďáky a nakupovat dárky stylem „beru co mi příjde pod ruku“. Nejkrásnější dárky ale bývají ty, které pro člověka něco znamenají. Jasně, fotky v ozdobných rámečcích, různé koláže či „memories cd“ jsou super. Nedají se ale darovat pořád dokola. Naštěstí to jde i jinak. Třeba právě s retro tričkem můžeš svému blízkému věnovat vzpomínku na dětství, babičku, na příjemné chvíle, společně strávené nad barevnou sodovkou nebo třeba i na první sex na zadní sedačce eMBéčka:).